Megérkezett a Blender legfrissebb kiadása

2013. május 09.
1.8151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A számítógépes alkalmazások felhozatala a napokban újabb friss verzióra fejlődött taggal gyarapodott, méghozzá ezúttal a Blender csapatának köszönhetően, ugyanis bejelentették a népszerű Blender szoftverüknek legújabb, 2.67-es stabil kiadását, ami már természetesen a letöltési listákon is képviselteti magát.

Aki esetleg nem ismerné, a Blender egy nyílt forráskódú, háromdimenziós szerkesztőprogram, ami mindenki számára teljesen ingyenesen elérhető, ám emellett további előnye még, hogy nem csak az elterjedt Microsoft Windows operációs rendszerek alá fejlesztik, hanem például a Linux és a Mac OS X felhasználóknak is rendelkezésre áll a rendszerükhöz igazított példány.

A most beharangozott kiadás természetesen átesett az immár kötelezőnek mondható hibajavítási rituálén is, ám a fejlesztők a felszámolt bugok listáját ezúttal nem közölték. Az újdonságok között köszönthetjük a nem fotó-realisztikus feladatokra kihegyezett, vadiúj Freestyle renderelő motort, aminek használatával a 2D-s vonalak különféle stílusokban rajzolhatóak.

Szintén fontos újítás még, hogy a kiegészítők felhozatala újabb taggal gyarapodott, így már a 3D-s nyomtatáshoz lehetséges rácsokat exportálni, illetve azokat analizálni. A Blender most bejelentett 2.67-es kiadása már letölthető ezen a linken keresztül.
4 hozzászólás

rDAVE

11 éve, 9 hónapja és 23 napja

Vendég írta:
Van valami híres cucc amit ezzel csináltak esetleg?
http://www.youtube.com/watch?v=eRsGyueVLvQ

válasz erre

marco

11 éve, 10 hónapja és 20 napja

Vendég írta:
Van valami híres cucc amit ezzel csináltak esetleg?
Ha hálivudi filmekre gondolsz, akkor például a Pókember 2-ben is használták. De leginkább rövid, minőségi filmek készültek eddig vele.

válasz erre

Vendég

11 éve, 10 hónapja és 21 napja

Van valami híres cucc amit ezzel csináltak esetleg?

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 10 hónapja és 21 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja