Advertisement

Megérkezett Magyarországra a Google Stadia

2020. december 07.
31.6351
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bár külföldön nem arat túl nagy sikereket a Google saját játék streaming platformja, a Stadia, de a keresőóriás úgy határozott, hogy szélesebb közönséghez is eljuttatja, így többek között Magyarországra is megérkezett a felület.
 

Sőt mi több, azon felül, hogy berobog kis hazánkba a Stadia, még egy teszttel is készültünk számotokra, így első kézből adjuk át nektek a tapasztalatainkat, hogy mégis hogyan szuperál a platform - habár annyit azért már most megsúgnánk, hogy nem érdemes csodákra várni, sajnos...

Természetesen a komplett játékfelhozatallal egyetemben debütál nálunk a program, ergo olyan címeket is pörgethetünk rajta, mint a Doom Eternal, a Destiny 2, a Star Wars Jedi: Fallen Order, és még megannyi más. Mindössze egy Gmailes címmel már regisztrálhatunk is felületre!

Nálunk is kétféle tagság van: van az ingyenes, amivel 1080p / 60 FPS-es streamelést érhetünk el, játszhatunk a Destiny 2: New Lighttal bérmentve, sőt mi több, minden új Stadia tag kap egy ingyenes Stadia Pro tagságot. Minden más játékért már a pénztárcánkat kell nyitni.

A Stadia Pro tagság 2990 forintot kóstál havonta, ezáltal pedig több ingyen játék is elénk tárul, de ettől függetlenül a szoftverek többségéért ugyanúgy fizetnünk kell. 4K / 60 FPS streamelést tesz lehetővé a Stadia Pro tagság, a HDR funkciót is támogatja, valamint exkluzív leárazásokat is tartalmaz ez az előfizetés.

A Game Channel Google Stadia tesztjét itt olvashatod el.
4 hozzászólás

totyak

2 hónapja, 2 hete és 6 napja

Csak erőltetik ezt a streaming témát, nem esik le nekik a tantusz.

válasz erre

muki

2 hónapja, 3 hete és 4 napja

Hello nálunk Stadia!

válasz erre

Direktor

2 hónapja, 3 hete és 4 napja

Welcome!

válasz erre

Tommy

2 hónapja, 3 hete és 4 napja

33 játékért sok az a 3 ezer havonta... Még ha jó játékok lennének, de alig van köztük valami jó...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt