Megérkezett konzolokra a World of Tanks ötödik War Stories kampánya

2017. december 06.
11.5111
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Wargaming bejelentette, hogy Runaway Tiger címmel minden konzolos platformon, így PS4-en, Xbox One-on és Xbox 360-on is letölthetővé vált a War Stories ötödik kampánya, amely az El Alameinnél történt ütközet kitalált előzményeit eleveníti fel előttünk.

A három felvonásból álló kampány Észak-Afrikába kalauzol majd el minket, ahol az lesz a feladatunk, hogy beszivárogjunk egy ipari létesítménybe, méghozzá azzal a céllal, hogy lenyúljunk onnan egy Tigris harckocsit annak érdekében, hogy megváltoztassuk az imént említett El Alamein-i csata kimenetelét.

A Runaway Tiger tehát egy fiktív kis kalandot kínál valós történelmi eseményeken alapulva, és ha nem lenne elég a nagyszerű sztori, a Wargaming még új zenékről is gondoskodott nekünk, amit Inon Zur, a Fallout 3 és a Dragon Age Origins komponistája alkotott. Íme egy kis kedvcsináló, ha nekünk nem sikerült felcsigáznunk titeket!

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

Patrik94

7 hónapja, 3 hete és 5 napja

Nagyon bejön, eddig én ezt nem is ismertem!

válasz erre
World of Tanks
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljagery1113 profiljaHellblade profiljaManiac profiljaLaci721 profiljaMonyo profiljagokuvsvegita profiljaM.O.R.P.H. profilja