Megérkezett a Vampyr websorozat harmadik epizódja

2018. február 01.
1.5201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Focus Home Interactive és a Dontnod Entertainment bemutatták a Vampyr websorozat harmadik epizódját, mely Human After All címmel leginkább a különlegesen sötét hangulatú játékban felbukkanó szereplők és emberek fontosságára hívja fel a figyelmet.

Az 1910-es évek Londonjában játszódó Vampyr-ben ugyanis a városlakók nagyon fontosak lesznek a játékmenet és a narratíva szempontjából egyaránt, hiszen hősünk ugyebár egy vámpír lesz, akinek fejlesztését úgy tudjuk a legkönnyebben kivitelezni, ha vérhez juttatjuk, amit a legkönnyebben a városlakók becserkészésével érhetünk majd el, noha természetesen a küldetések során ellenfeleink legyűrése is ideális lesz ebből a szempontból.

Hogy a vérszívás milyen fontos is lesz a Vampyr-ban, egyáltalán miként működik majd mindez a gyakorlatban, azt az alábbiakban most alaposan szemügyre veheted, valamikor tavasszal pedig ki is próbálhatod majd PC-n, PS4-en és Xbox One-on egyaránt.

Nézd nagyban ezt a videót!



Vampyr websorozat harmadik epizódját, mely Human After All címmel leginkább a különlegesen sötét hangulatú játékban felbukkanó szereplők és emberek fontosságára hívja fel a figyelmet.'>
3 hozzászólás

WarriorAutobot

6 éve, 9 hónapja

Egyre izgalmasabb!
Várós!

válasz erre

Mordorer

6 éve, 9 hónapja

Már játszanám!

válasz erre

Patrik94

6 éve, 9 hónapja

Továbbra is nagyon tetszik. mosolygó smiley Szerintem jó ötlet volt ez a sorozat, ráhangol a játékra rendesen!

válasz erre
Vampyr
14.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja