Megérkezett a The Disney Afternoon Collection

2017. április 18.
4.2071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Capcom hivatalosan is elérhetővé tette - digitális formában - az eddigi egyik legjobb klasszikus játékgyűjteményt, amelybe The Disney Afternoon Collection név alatt hat legendás NES-játékot sűrítettek bele.

A kollekció így tartalmazza a Chip 'n Dale: Rescue Rangers-t és folytatását, a Darkwing Duck-ot, a DuckTales-t és folytatását, valamint a TaleSpin-t is, méghozzá feljavított grafikával, valamint olyan extrákkal kiegészítve, mint az idő visszapörgetésének lehetősége, a Boss Rush és a Time Attack játékmódok, valamint az online ranglisták.

A The Disney Afternoon Collection PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is megjelent, ha pedig egy kicsit felfrissítenéd az emlékeidet vele kapcsolatban, csak vess egy pillantást a hozzá készült utolsó kedvcsinálóra.

Nézd nagyban ezt a videót!



The Disney Afternoon Collection név alatt hat legendás NES-játékot sűrítettek bele.'>
2 hozzászólás

Ronalddo

7 éve, 7 hónapja és 7 napja

Nekem ez nagyon bejön! röhögő smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 7 hónapja és 7 napja

Chip & Dale részeket rongyosra játszottuk a tesómmal sárga kazettán. Még most is megvannak. Igaz, a szöveges részekből egy kukkot nem értettünk, mert kínai volt, de szerencsére nem is nagyon kellett érteni mi van kiírva. Régi szép idők röhögő smiley

válasz erre
The Disney Afternoon Collection
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja