Megérkezett a State of Decay 2: Daybreak Pack

2018. szeptember 13.
3.8191
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb bővítménnyel gyarapodott a State of Decay 2, a népszerű zombis játékhoz ugyanis befutott végre a régóta várt Daybreak Pack PC-re és Xbox One-ra egyaránt, mely 10 dollár ellenében többek között egy vadonatúj játékmóddal gyarapítja az alapokat.

A kiegészítővel érkező Zombie Siege mód ugyanis egy sok újrajátszhatóságot kínáló, erőteljesen a túlélésre kiélezett kooperatív móka lett a sorban, melyben három barátunk oldalán kell biztosítanunk a Red Talon katonáknak azt, hogy nyugodtan hozzáférhessenek erős fegyverekhez, miközben a technikusok a műholdas kapcsolat megjavításán dolgoznak.

A Daybreak Pack ezen felül magával hozott egy minden eddiginél félelmetesebb és fertőzőbb zombitípust is a Blood Plague Juggernaut képében, de kaptunk egy csomó extra fegyvert, robbanószert, fejlesztést és kiegészítőt is többek között. Ha letöltés előtt belenéznél az expanzióba, itt a lehetőség:

Nézd nagyban ezt a videót!



State of Decay 2, a népszerű zombis játékhoz ugyanis befutott végre a régóta várt Daybreak Pack PC-re és Xbox One-ra egyaránt, mely 10 dollár ellenében többek között egy vadonatúj játékmóddal gyarapítja az alapokat.'>
4 hozzászólás

zender

6 éve, 7 napja

Hiába mindez ha az alapjáték egy unalmas ****.

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 7 napja

Jó móka lehet, Xbox híján nem tudom kipróbálni.

válasz erre

petrovicsz

6 éve, 7 napja

Király pakk lett ez.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 7 napja

[Tiltott felhasználó!]

State of Decay 2
7.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja