Megérkezett a Star Wars Jedi: Fallen Order PS5-ös és Xbox Series S / X-es portja

2021. június 11.
45.5411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Electronic Arts és a Respawn Entertainment meglépte azt, amit elkezdtek pusmogni a minap, miszerint nemcsak, hogy bejelentették a Star Wars Jedi: Fallen Order next-gen változatát, de ki is adták azt.

Mind a PS5-ös, mint az Xbox Series S / X-es variáns esetében él az a lehetőség, hogy azok, akik megvették már a soulslike címet PS4-re és Xbox One-ra, bérmentve frissíthetnek a következő generációs portra. Korábban már jött egy update, ami finomhangolta a szoftvert az új masinákon, viszont a mostani natív átirat tulajdonképpen teljes mértékben a PS5-re és az Xbox Series S / X-re készült

Ennek megfelelően lenyűgöző grafikai javulásra és teljesítménybeli ugrásra számíthatunk, ha a next-gen konzolok valamelyikén pörgetjük az átiratot, úgyhogy mindenképp megéri vetni rá egy pillantást!
Star Wars Jedi: Fallen Order next-gen változatát, de ki is adták azt.'>
4 hozzászólás

Xelosz

3 éve, 1 hónapja és 6 napja

Háát örülök, hogy free tegnap teszteltem is ps5-ön 1440p 60fps a legjobb opció nekem. viszont kéne még patch mert a fénykard texturák eléggé bugolnak. amúgy brutál, szebbek a texturák és a 60fps-el élvezhetőbb. Én pcn is toltam szóval nem olyan új élmény viszont végre konzolon is opció ami nagy pacsi. Ellenben elkeserítő, hogy előző genes játékhoz képest nem voltak képesek 4K60-ra, nem mintha nem lenne szép 1440p-n itt inkább azon lenne a hangsúly, hogy nem megy profin ez az optimalizálás nekik.

válasz erre

fighterlaci

3 éve, 1 hónapja és 7 napja

Nagyon király hogy ingyen van az update nextgenre! Ezt nagyon értékelem.

válasz erre

muki

3 éve, 1 hónapja és 7 napja

Az ingyenes frissítés korrekt!

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 1 hónapja és 7 napja

Xboxon azért sikerült kicsikarni 30fps-t? nyelvnyújtó smiley

válasz erre
Star Wars Jedi: Fallen Order
12.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja