Megérkezett a sandbox mód a LEGO Worlds-höz

2017. május 26.
3.4841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Warner és a TT Games bejelentették, hogy PC-re, PS4-re és Xbox One-ra egyaránt elérhetővé tették a LEGO Worlds legújabb frissítését, aminek részeként többek között egy új játékmód és vadonatúj kezelőfelület is érkezett a kérdéses alkotáshoz.
 

Az egyik legnagyobb újdonság a sandbox mód bevezetése lett, amelynek részeként a játékosok végre tényleg szabadon engedhetik fantáziájukat, és bármit bevethetnek annak érdekében, hogy bevezető és egyebek nélkül azonnal komplett világokat építhessenek fel magunknak.

A frissítéssel együtt egyébiránt a készítők átdolgozták, érthetőbbé és egyszerűbbé tették a LEGO Worlds kezelőfelületét, ami mellett a TT Games bejelentette, hogy hamarosan új Brick Build Showcase modellek is várhatók hozzá, ezáltal egy halom új lény, jármű, karakter, tárgy és építőkocka kerülhet be a játékba a Nexo Knights és a City Emergency szettekből.
2 hozzászólás

totyak

4 éve, 9 hónapja és 17 napja

Ez ilyen Minecraft szintű játék, ahol csak úgy építgethetsz dolgokat, csak itt Lego-ból, vagy azért valami sztori vonal is került bele?

válasz erre

WarriorAutobot

4 éve, 9 hónapja és 17 napja

Én meg azt hittem hogy ez már rég benne van a játékban.

válasz erre
LEGO Worlds
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt