Megérkezett a sandbox mód a LEGO Worlds-höz

2017. május 26.
3.6581
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Warner és a TT Games bejelentették, hogy PC-re, PS4-re és Xbox One-ra egyaránt elérhetővé tették a LEGO Worlds legújabb frissítését, aminek részeként többek között egy új játékmód és vadonatúj kezelőfelület is érkezett a kérdéses alkotáshoz.

Az egyik legnagyobb újdonság a sandbox mód bevezetése lett, amelynek részeként a játékosok végre tényleg szabadon engedhetik fantáziájukat, és bármit bevethetnek annak érdekében, hogy bevezető és egyebek nélkül azonnal komplett világokat építhessenek fel magunknak.

A frissítéssel együtt egyébiránt a készítők átdolgozták, érthetőbbé és egyszerűbbé tették a LEGO Worlds kezelőfelületét, ami mellett a TT Games bejelentette, hogy hamarosan új Brick Build Showcase modellek is várhatók hozzá, ezáltal egy halom új lény, jármű, karakter, tárgy és építőkocka kerülhet be a játékba a Nexo Knights és a City Emergency szettekből.
LEGO Worlds legújabb frissítését, aminek részeként többek között egy új játékmód és vadonatúj kezelőfelület is érkezett a kérdéses alkotáshoz.'>
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 5 hónapja és 6 napja

Ez ilyen Minecraft szintű játék, ahol csak úgy építgethetsz dolgokat, csak itt Lego-ból, vagy azért valami sztori vonal is került bele?

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 5 hónapja és 7 napja

Én meg azt hittem hogy ez már rég benne van a játékban. meglepett smiley

válasz erre
LEGO Worlds
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljarDAVE profilja