Megérkezett a Rockstar Car Pack a Forza Horizon 3-ba

2017. január 04.
4.4921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Microsoft bejelentette, hogy a rajongók már tölthetik is maguknak a Forza Horizon 3 soron következő autócsomagját, amelynek az érdekessége leginkább abban rejlik, hogy a Rockstar energiaital által támogatásával valósult meg.
Advertisement

Aki tehát arra tippelt, hogy a GTA alkotói, esetleg a rocksztárok által használt autók állnak a DLC hátterében, az most téved, lévén a hazánkban egyelőre még teljesen ismeretlen üdítőital-gyártóról van szó, amelynek jóvoltából hét újabb autót állíthatunk be a garázsba a játék keretein belül.

Az új szereplők közül alighanem a BMW i8-as és a Radical RXC Turbo a legkülönlegesebb, hiszen ezek az autók most először szerepelnek videojátékban - utóbbi ráadásul csak egy prototípus -, de hogy rajta kívül milyen gépeket szerezhetünk még be magunknak - a szokványos árcon -, azt az alábbi lista és trailer alapján magad is szemügyre veheted.

2015 BMW i8
2015 Volvo V60 Polestar
2015 Radical RXC Turbo
1972 Ford Falcon XA GT-HO
1987 Nissan Skyline GTS-R (R31)
2014 Ford #11 Rockstar F-150 Trophy Truck
2016 Bentley Bentayga

Nézd nagyban ezt a videót!



Forza Horizon 3 soron következő autócsomagját, amelynek az érdekessége leginkább abban rejlik, hogy a Rockstar energiaital által támogatásával valósult meg.'>
5 hozzászólás

William

7 éve, 9 hónapja és 26 napja

Nagyon super a game, de én nem a régi nissanra hoztam volna a frissítést, az új GT-R-en jobban nézne ki szomorú smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 9 hónapja és 26 napja

Egy pillanatra én is azt hittem, hogy a Rockstar Games csinált egy autó csomagot nekik, aztán a képen levő logo rögtön megvilágította az elmémet.
El tudnék bohóckodni kicsit én is ezzel a játékkal, de hát Win10-re még mindig nem váltok, meg ugye a PC-m is sovány hozzá.

válasz erre

ferari51

7 éve, 9 hónapja és 26 napja

Oh hát nekem ez a játék nagyon tetszik csak az a bajom hogy a gépen nem vinné

válasz erre

drift3r91

7 éve, 9 hónapja és 26 napja

rDAVE írta:
Ez egy k..va gyönyörű játék.
Az biztos csak PC-n optimalizáltság hiányban szenved. Bár nem panaszkodom, csak fura amita microsoft csinál PC-n. Nem használja rendesen a magokat, grafikai beállitástól függetlenül változatlan a frame szinte. i7 4771 és GTX 780-on ultrán legtöbb esetben megvan a fix 30 fps, de 1070-el már a 60 is. A feeling megvan csak van pár fölösleges és idegetsitő dolog a játékban, ami miatt low end arcade játék marad. Késve kezeli a G27-et, a kuplungra nem életszerűen reagál, mint pl egy project cars, gamepaddal jobb játszani mint kormánnyal.

válasz erre

rDAVE

7 éve, 9 hónapja és 26 napja

Ez egy k..va gyönyörű játék.

válasz erre
Forza Horizon 3
18.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja