Megérkezett a legújabb pálya a H1Z1: Battle Royale-hoz

2018. június 28.
10.1431
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Fortnite után már a H1Z1 nevét sem lehet a battle royale jelző nélkül említeni, hiszen míg a Daybreak Game Company önmagában nem tudta sikerre vinni alkotását, addig ezzel a trendi bővítménnyel gyakorlatilag hatalmas népszerűséget tudott kivívni magának.

Nem véletlen, hogy az alkotók folyamatosan ontják hozzá a frissítéseket, ezáltal máris berobogott hozzá az Outbreak című legújabb pálya, ami nem is annyira új, hiszen az egykori Z1 című klasszikus feldolgozását kapjuk tőle.

A rendkívül változatos helyszín - amit az alábbiakban mozgás közben is megtekinthettek - ráadásul csak a jéghegy csúcsa, hiszen vele együtt egy sor újdonság érkezett a H1Z1-be az ingyenes frissítés részeként, ezáltal az AR-15 és az AK-47 fegyverek és az ugrás animációjának megpiszkálása mellett egy sor változás érte a játékmenetet is.

Nézd nagyban ezt a videót!



H1Z1 nevét sem lehet a battle royale jelző nélkül említeni, hiszen míg a Daybreak Game Company önmagában nem tudta sikerre vinni alkotását, addig ezzel a trendi bővítménnyel gyakorlatilag hatalmas népszerűséget tudott kivívni magának.'>
4 hozzászólás

rDAVE

6 éve, 3 hónapja

fighterlaci írta:
Nem játszanak vele enélkül vagy mi? Miért kell ebbe is ez a baromság?
Miről beszélsz? Egy új térképet adtak csak hozzá. Ha a Battle Royale-ra érted; azt nem hozzá adták, hanem készítettek egy másik játékot és az eredetitől már rég elvették a H1Z1 nevet is, sokkal kevésbé sikeres. Az Just Survive néven fut.

válasz erre

fighterlaci

6 éve, 3 hónapja

Nem játszanak vele enélkül vagy mi? Miért kell ebbe is ez a baromság?

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 3 hónapja

Kéne tolni vele pár kört...

válasz erre

Gólem

6 éve, 3 hónapja

Nem rossz, még mindig etalon játék nekem sokmindenben.

válasz erre
H1Z1
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja