Megérkezett a HTC 10

2016. április 13.
2.1661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A HTC új csúcsmodellje kapcsán már több előzetes hír is felbukkant nálunk, a tét pedig óriási a vállalat számára, hiszen az elmúlt években igen gyorsan haladtak lefelé a lejtőn, ugyanakkor az új modell kapcsán nagyon fogadkoztak.

A bemutató viszonylag szolidra sikeredett, a szimplán csak HTC 10-nek nevezett készülék azonban az előzetes tesztek és információk alapján nagyon jól sikerült. A külső terén a korábbi One M8 és One M9 formáját idézi a készülék, mely masszív fém házat kapott.

Az 5,2 hüvelykes QHD (1440 x 2560) kijelző alatt 4GB RAM és egy Snapdragon 820-as chipkészlet kapott helyet, a bővíthető belső tárhely pedig modelltől függően 32 vagy 64GB. A 12 megapixeles hátsó kamera a piac egyik legjobbja, a fizikai home gomb pedig egyben ujjlenyomat-olvasóként is szolgál.

Érdemes még kiemelni az Apple AirPlay támogatást, mellyel az első ilyen androidos készülékről beszélünk. A magyar árról még nem esett szó, de sokak szerint közvetlenül a riválisok mellé helyezik majd el a készüléket, ezzel pedig jócskán megnehezítik a sikerét.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

8 éve, 8 hónapja és 15 napja

Az a baj a HTC-vel hogy tuti hogy ezt is drágára fogja beárazni és ezért nem fogják megvenni.

válasz erre

Ravor

8 éve, 8 hónapja és 15 napja

Nekem kifejezetten bejön a külseje röhögő smiley Bár attól még nem fogom megvenni röhögő smiley

válasz erre

totyak

8 éve, 8 hónapja és 15 napja

Semmi kiemelkedő nincs a külsejében. Belülről jó, de szebb telefont is találok ilyen belsővel. Az ára meg úgy is a csillagos ég lesz, de minimum ugyanannyi, mint a hasonló tudású konkurens telefonok. Akkor meg miért ne olyat vegyek, ami tetszik is. Nem is értem, hogy a külsőre miért nem adnak kicsit. Az egy dolog, hogy belül nagyon menő, kívülre meg fém ház oszt csókolom. Valami egyediség kellene. A legtöbb ember, köztük szerintem én is, ha nem lenne rajta a logo a készüléken, meg nem mondanám melyik gyártóé. Lumia-k ilyen szempontból nagyon jók, tetszenek. Ott meg sajnos a rendszer gyengélkedik most.

válasz erre

bekecs

8 éve, 8 hónapja és 15 napja

Kinézetre nagyon tucattelefon, az árazás miatt meg szintén nem lesz érdemes megvenni mert az ember akkor már a sokkal jobb supporttal rendelkező samsungot veszi pl...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Mordorer profiljaBotyi profiljaGargameth profiljarDAVE profilja