Megérkezett a HP Sprout fejlettebb változata

2016. január 21.
4.1911
petike737 profilja, adatai
petike737
A Hewlett-Packard a számítógépes piac egyik legismertebb szereplője, az utóbbi években pedig több új szegmensbe is belekóstoltak.

Az All in One gépek piacán már egy ideje jelen vannak, a 2014-ben bemutatott HP Sprout azonban egy különleges darabnak bizonyult. Az nem mindennapi megoldásokkal felszerelt széria nemrég megkapta a következő generációját, mely HP Sprout Pro néven kerül a boltokba.

A koncepció nem változott, a Windows 10-et futtató gép megkapta a 3D szkennelésre is alkalmas kamerát és az érintő felületet is. A belső természetesen erősödött, hiszen DDR4-es memóriát és a legújabb Intel Core i7-es processzort kínálja a HP.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

4 hónapja, 1 hete és 5 napja

kpal írta:
Az oktatásban nagy jövője lesz .
De nem nálunk az fix, ez tuti csillagászati árral rendelkezik és ilyenre nem fognak pénzt költeni még a pénzesebb sulikban sem.

válasz erre

totyak

4 hónapja, 1 hete és 5 napja

Nem ismerem ezt a gépet, de elég innovatívnak hangzik. 3D szkennelés, meg érintő felület, durva mik vannak. Majd hozzácsapják a virtuális valóságot is előbb-utóbb.

válasz erre

kpal

4 hónapja, 1 hete és 6 napja

Az oktatásban nagy jövője lesz .

válasz erre

Paint

4 hónapja, 1 hete és 6 napja

Nagyon durva.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljatotyak profiljaMarduk profiljaRyutheStaR profilja adambalonyi profiljaLaci721 profiljaShaquiry profiljapetike737 profiljaImperator profiljajkotyec profiljaManiac profiljamarco profiljasarakrael profiljaAngryKnight profiljaElisorne profiljaBvektor profiljasupermanvsbatman profilja