Megérkezett a For Honor Starter Edition, a játék fizetős demója

2018. március 15.
3.5111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Vélhetően ismét csúnyán megkapja majd a magáét a jövőben a Ubisoft a For Honor Starter Edition miatt, a franciák ugyanis bejelentettek egy 15 dolláros csomagot, ami konkrétan a teljes játék erősen korlátozott változata lett.

Sokan emiatt úgy vélik, hogy a Ubisoft egy fizetős demót készített, hiszen bár a csomag nem túl drága, ellenben ezért a pénzért csak három hős, a Warden, a Raider és a Kensei próbálhatók ki, de amennyiben a többi karaktert is szeretnénk magunknak, 50 ezer steel ellenében megvásárolhatjuk majd a játékon belül az All Heroes Bundle-t, így lényegében a teljes változatra frissíthetjük ezt a kezdőcsomagot.

Ha neked sincs ellenedre fizetni egy demóért, a For Honor Starter Edition a Steam és a Uplay kínálatában is elérhetővé vált, és egyelőre nincs szó arról, hogy a PC mellett más platformokra is megjelenjen ez a vágott kiadás.
5 hozzászólás

totyak

1 éve, 9 hónapja és 26 napja

Ha maga a játék teljesen végigjátszható, akkor azért erős ezt demónak nevezni. Amúgy meg mindenki választhatja a teljes játékot, nem kötelező ezt megvásárolni. Hogy milyen ötlettől vezérelve jött ez a kurtított kiadás, azt nem tudom, de nem is érzem túl nagy problémának, hogy van ilyen.

válasz erre

Gólem

1 éve, 9 hónapja és 27 napja

Ez lesz az új lehúzós bevételi forrás?

válasz erre

Tommy

1 éve, 9 hónapja és 27 napja

Ez beteg koncepció!

válasz erre

Santonio

1 éve, 9 hónapja és 27 napja

Fizetős demó na ne szopassatok!

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 9 hónapja és 27 napja

Ennyi idővel a megjelenés után?

válasz erre
For Honor
8.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt