Megemelték a Call of Duty: Black Ops 4 battle royale bétájának játékosszámát

2018. szeptember 12.
3.4421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Javában zajlik a Blackout, azaz a Call of Duty: Black Ops 4 battle royale-jának bétája, és tekintve, hogy most a Treyarch bőségesen feszegetheti a játékmód technikai határait, meg is emelték a tesztidőszakra a játékosszám felső határát.

Míg eddig 80-an szállhattak be egy meccsbe, mostantól 88-an vethetik bele magukat a küzdelembe, ezen kívül pedig javították egy olyan elemét a stuffnak, mely miatt a közösség felemelte a hangját már a béta első napján, miszerint a tárgyak felvétele piszkosul hosszú ideig tart, a Treyarch erre reagálva csökkentette ennek időtartamát.

Ezenfelül olyan apróságokat, ám szignifikáns dolgokat is javítottak, mint például, hogy a gyors elérési menü most már nem zárul be 5 másodpercnyi inaktivitás után, illetve a Sensor Dart időtartama is redukálva lett, mivel az túl erősnek bizonyult az eredeti állapotában.
Call of Duty: Black Ops 4 battle royale-jának bétája, és tekintve, hogy most a Treyarch bőségesen feszegetheti a játékmód technikai határait, meg is emelték a tesztidőszakra a játékosszám felső határát.'>
2 hozzászólás

VaPe

6 éve, 1 hónapja

Ott már azért lehetnek csatározások.

válasz erre

Patrik94

6 éve, 1 hónapja

Erre tényleg kíváncsi leszek.

válasz erre
Call of Duty: Black Ops 4
16.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profiljaMonyo profilja