Megdöbbentő előrendelői ajándék bukkant fel a The Legend of Zelda: Ocarina of Time kapcsán

2020. március 02.
9.0881
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egészen elképesztő dolgot mutatott be a napokban a Hard4Games Youtube-csatorna az egykori The Legend of Zelda: Ocarina of Time kapcsán, amihez annak idején kifejezetten megdöbbentő előrendelői ajándékot kaptak a brazilok.

Merthogy a játék 1998-ban jelent meg, még bőven azelőtt, hogy az internet elárasztotta volna a mindennapjainkat, így csak a legnagyobb rajongók tudhattak arról, hogy a brazil rajongók kizárólag a Blockbuster bolthálózattól történő előrendelés esetén bőven a megjelenés előtt egy videokazettát kaptak a The Legend of Zelda: Ocarina of Time kapcsán.

Ez a videokazetta került most bemutatásra, mind fizikálisan, mind a tartalmát tekintve az említett Youtube-csatornán, aminek jóvoltából szemügyre vehetjük, hogy a szalagon a The Legend of Zelda: Ocarina of Time béta változatából rögzített felvételek találhatók, melyek alaposan bevezették a vásárlókat a játékba még a megjelenés előtt.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Patrik94

4 hónapja, 3 hete

De rohadt menő!

válasz erre

totyak

4 hónapja, 3 hete

Az odáig oké, hogy 98-ban nem volt mindenhol net, de mondjuk egy jó 10 éve már általános jelenség. Hát hol bujkált ez a vhs?

válasz erre

Gólem

4 hónapja, 3 hete

De menő tök retro.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Shade profiljamarco profiljaManiac profiljarDAVE profiljagery1113 profiljaTotosama profilja