Megcsapolták a Modern Warfare 3-at: Képek, részletek

2011. május 13.
2.7671
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Mint azt a mellékelt ábra is mutatja, ez a mai péntek 13-a nem járt sok ártalommal, legalábbis az FPS-szerelmesek közössége szempontjából ez a mai alighanem felér egy ünnepnappal, tekintve, hogy néhány órája lába kélt néhány Call of Duty Modern Warfare 3 részletnek.

Több mint valószínű, hogy a kiszivárogtatott infókat annak a kreatív csapatnak köszönhetjük, akiknek korábban kicsavarták a kezéből a még mindig be nem jelentett produktumot, hogy két másik fejlesztői gárdának adják azt át. A bosszú édes - mi pedig ennek hála, újabb részletekkel gazdagodhatunk a reklám után:

Megcsapolták a Modern Warfare 3-at: Képek, részletek - 2. kép

Amit a különböző kiszivárogtatott adatokból leszűrhettünk, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 3 története éppen és pont onnan folytatódik, ahol a széria előző része, a Modern Warfare 2 letette a fegyvert: az orosz inváziónál, aminek a hős amerikaiak igyekeznek gátat vetni. Főbb szerepeinket egyebek közt "orosz szövetségi ügynök", SAS operative, tanklövész, és AC-130-as lövész" bőrébe bújva alakítjuk majd, s néhány régi ismerősünk mellett új karakterek is felütik majd a fejüket, nevezetesen "Frosty" és "Sandman" is.


Megcsapolták a Modern Warfare 3-at: Képek, részletek - 4. kép

A Modern Warfare 3 15 küldetéssel bír majd, melyek "a világ tucatnyi városában, köztük New York-ban, Párizsban és London-ban" játszódnak. És New York alatt nem csupán Manhattan értendő - Brooklyn utcáin is kerülnek megrendezésre harcok. Ha a kézhez kapott listának hihetünk, nagyjából 20 multiplayer-map az, amiről beszélünk. Természetesen a single-player sem húzódott a háttérbe; miként azt a forrás állítja:

"A single-player kampány ide-oda repíti majd a játékosokat a világon, ahogy sorban felöltik az átmeneti szerepeket..."

Megcsapolták a Modern Warfare 3-at: Képek, részletek - 5. kép

Nagy-nagy érvágásról beszélünk itt a kiadó aspektusából, hisz alig egy hónapra van tőlünk az E3... a Modern Warfare 3 pedig már csaknem lecsupaszítva áll előttünk. Mindazonáltal kíváncsian várjuk az infókat arról az oldalról - na meg a további eresztéseket a másikról *(elvetemült kuncogás)*.

Frissítés: A Modern Warfare 3 várhatóan november 8-án jelenik meg!
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 25 napja

Én is. Nagyon jól néz ki!

válasz erre

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 25 napja

várommosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profiljaBotyi profilja