Megcsapolták a Modern Warfare 3-at: Képek, részletek

2011. május 13.
2.4151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Mint azt a mellékelt ábra is mutatja, ez a mai péntek 13-a nem járt sok ártalommal, legalábbis az FPS-szerelmesek közössége szempontjából ez a mai alighanem felér egy ünnepnappal, tekintve, hogy néhány órája lába kélt néhány Call of Duty Modern Warfare 3 részletnek.
 

Több mint valószínű, hogy a kiszivárogtatott infókat annak a kreatív csapatnak köszönhetjük, akiknek korábban kicsavarták a kezéből a még mindig be nem jelentett produktumot, hogy két másik fejlesztői gárdának adják azt át. A bosszú édes - mi pedig ennek hála, újabb részletekkel gazdagodhatunk a reklám után:

Megcsapolták a Modern Warfare 3-at: Képek, részletek - 2. kép

Amit a különböző kiszivárogtatott adatokból leszűrhettünk, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 3 története éppen és pont onnan folytatódik, ahol a széria előző része, a Modern Warfare 2 letette a fegyvert: az orosz inváziónál, aminek a hős amerikaiak igyekeznek gátat vetni. Főbb szerepeinket egyebek közt "orosz szövetségi ügynök", SAS operative, tanklövész, és AC-130-as lövész" bőrébe bújva alakítjuk majd, s néhány régi ismerősünk mellett új karakterek is felütik majd a fejüket, nevezetesen "Frosty" és "Sandman" is.


Megcsapolták a Modern Warfare 3-at: Képek, részletek - 4. kép

A Modern Warfare 3 15 küldetéssel bír majd, melyek "a világ tucatnyi városában, köztük New York-ban, Párizsban és London-ban" játszódnak. És New York alatt nem csupán Manhattan értendő - Brooklyn utcáin is kerülnek megrendezésre harcok. Ha a kézhez kapott listának hihetünk, nagyjából 20 multiplayer-map az, amiről beszélünk. Természetesen a single-player sem húzódott a háttérbe; miként azt a forrás állítja:

"A single-player kampány ide-oda repíti majd a játékosokat a világon, ahogy sorban felöltik az átmeneti szerepeket..."

Megcsapolták a Modern Warfare 3-at: Képek, részletek - 5. kép

Nagy-nagy érvágásról beszélünk itt a kiadó aspektusából, hisz alig egy hónapra van tőlünk az E3... a Modern Warfare 3 pedig már csaknem lecsupaszítva áll előttünk. Mindazonáltal kíváncsian várjuk az infókat arról az oldalról - na meg a további eresztéseket a másikról *(elvetemült kuncogás)*.

Frissítés: A Modern Warfare 3 várhatóan november 8-án jelenik meg!
2 hozzászólás

Vendég

9 éve, 5 hónapja és 5 napja

Én is. Nagyon jól néz ki!

válasz erre

Vendég

9 éve, 5 hónapja és 5 napja

várom

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaRobi022 profiljaGargameth profilja