Megcáfolva a 2009-es egész estés Grand Theft Auto epizód!

2009. január 19.
1.8151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Először is elnézést a címben szereplő "egész estés" poénért, másodszor pedig igen, megérkezett a hivatalos cáfolat arról a pletykáról, amiről anno nektek is írtunk.

Sajnos (vagy szerencsére) nem fog érkezni 2009-ben egy teljes GTA epizód, legalábbis a Rockstar nyilatkozatai szerint egyáltalán nincs tervben, ami a konzolos tábornak nagy bánat, a PC-seknek pedig szintén, bár a GTA 4 milyensége után, ebben már egyáltalán nem vagyok biztos...

Az ítélkezés természetesen nem a mi asztalunk, azt meghagynánk nektek a hozzászólások lehetőségében, viszont a tudatba nyugodjunk bele, idén nem lesz új GTA rész, ami kiváló lehetőség lehet a Rockstar-os srácoknak, hogy javítsák a kissé optimalizálatlan negyedik epizódot.

A hírhez hozzátartozik, hogy a kiadó csak DLC-áradatban gondolkozik egyenlőre, ami rendben is lenne, de, hogy a PC-sek ebből kapnak-e, arra a válasz egyenlőre nem tudni. (Valószínűleg biztosan nem...) Így egyenlőre morcosan és csúnya nézések közepette földhöz vágjuk magunkat és befordulunk a sarokba, ahonnan csak akkor jövünk ki, ha rendes Grand Theft Auto-t kapunk személyi számítógépeinkre is.
2 hozzászólás

Raiden

16 éve, 7 hónapja és 1 napja

tivi,Légy olyan kedves,magyarázd már el hogy EZ miért "hülyeség"?! Sajnos én nem értem,és más aspektusból is meg akarom ismerni a témát.röhögő smiley

válasz erre

tivi

16 éve, 7 hónapja és 2 napja

hujeseg

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja