Megbukott Amerikában a Banjo-Kazooie: Nuts And Bolts, viszont szárnyal a Fable II

2009. január 28.
2.0891
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Rare nem évenként dobja piacra a folytatásokat, a Nintendo-tól, a Microsoft által kivásárolt banda igényes művekkel kápráztatja el a közönséget, amelyek megalkotásához hosszú évekre van szükségük.

A Banjo-Kazooie harmadik felvonása tavaly év végén jelent meg és igencsak szerény eladásokat produkált odaát. A Nuts & Bolts összesen 140,000 példányban kelt el a tengerentúlon, ami meglepően alacsony szám a redmondi konzol hazai terepén.

Ezzel szemben a Fable II nagyot kaszált az amerikai piacon, mostanra Peter Molyneux szerepjátéka túl van az 1.2 milliós határon, ami már minden, csak nem alul teljesített szereplés. A briteknél sem vitték mint a cukrot, a dünnyögő maci legújabb kalandját, a ködös Albion még 100,000 példányt sem nyelt el a Rare sikervárományosából.

A Fable II ezzel szemben a negyed milliós fogyást is meghaladta, sőt, már a 300,000. eladott kópia is megvolt a szigetországban. A legnagyobb Xbox 360 exkluzív, a Gears Of War 2 volt Amerikában, belőle 2.31 millió kópia vándorolt a felhasználók tulajdonába, novemberi megjelenése óta. A briteknél szintén 300,000 nagyságrendű volt az iránta mutatott kereslet.

Kaszált tehát az Epic Games, a Lionhead Studios sem szégyenkezik, a Microsoft tulajdonban lévő Rare-nek pedig biztosan elment a kedve a Banjo széria folytatásától egy jó időre. A Nintendo 64-es második epizód remake-je egyébként áprilisban érkezik az első mellé, az Xbox LIVE Arcade-ra. Azt semmiképp sem lenne okos kihagynotok, feltéve persze, ha kedvelitek az efféle retro csemegéket.
1 hozzászólás

Vendég

15 éve, 2 hónapja és 26 napja

Én azt szeretném tudni hogy hogy kell a játékot játszani akinek meg van a játék leírás az xbox Banjo-Kazooie nuts és boltsról az segítsen ha tud.
Köszi elöre is!!!!!!!!!!!!!!

válasz erre
Fable II
15.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja