Megalakult a negyedik ex-Ensemble-ös csapat, iPhone-ra dolgoznak

2009. május 10.
1.7181
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Microsoft által szélnek eresztett Ensemble Studios embereiből már a negyedik független stúdió alakult meg, akik első - és talán néhány további - célplatformjuknak az iPhone-t szemelték ki maguknak.

A tavaly alapított, Newtoy néven emlegetett csapatról nem hallottunk egészen mostanáig, bár a srácok már munkába is álltak, első komolyabb projektjük a World War Robot lesz, kifejezetten az Apple mobiljára fejlesztve, róla kicsit bővebben is olvashattok a stúdió hivatalos weboldalán.

A Newtoy stúdiót texas-i McKinney-ben hívta életre a két testvér, Paul és David Bettner, akik referenciájukban olyan Ensemble-ös címeket emlegetnek, mint az Age Of Empires és az Xbox 360 exkluzív - egyben utolsó munkájuk a Microsoft tulajdonában lévő, feloszlatott stúdió kötelékében - Halo Wars.

A srácok állítása szerint sikerrel szerveztek be világklasszis dizájnereket, kódereket, művészeket, illusztrátorokat, és zenei alkotókat a csapat mellé, akikkel kollaborálni kívánnak a jövőben, magas szintet tűzve ki célul maguk elé. A fedélzeten dolgozik többek között Ashley Wood, a nemzetközileg elismert művész, kreátor. A World War Robot-ról megtekinthetők az első képek a csapat weboldalán az alábbi linken. Finom alkotás benyomását kelti.

Newtoy Official Website
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja