Megalakult a Sony Interactive Entertainment LLC

2016. január 28.
5.4101
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony egy hivatalos sajtóközleményben adta a tudtunkra, hogy hamarosan egy új vállalattal kívánják megtámogatni a PlayStation Business Units-ot annak érdekében, hogy vadonatúj élményeket tudjanak adni a felhasználók számára az egész világon.

Az új vállalati egység indulására 2016. április 1-jén kerül sor, amely egyesíti az SCE és SNEI hardvert, szoftvert, tartalmi és hálózati szolgáltatási műveleteket egyaránt magába foglaló üzletágait.

Andrew House, a Sony Computer Entertainment Inc. elnöke és ügyvezető igazgatója a következőképpen nyilatkozott a Sony Interactive Entertainment LLC indulásáról és lényegéről:

A PlayStation hardveres, szoftveres, tartalmi és hálózati műveleteinek erejét egyesítve, az SIE egy még erősebb egység lesz, azzal a célkitűzéssel, hogy tovább gyorsítsa a PlayStation üzleti növekedését. Az üzleti partnereinkkel együtt az SIE úttörő olyan szolgáltatásokat és termékeket fejleszt majd, melyek tovább inspirálják a vásárlók fantáziáját, és piacvezetők lesznek. Keményen fogunk dolgozni azért, hogy maximális szintre emeljük a vállalat értékét azáltal, hogy koordináljuk a globális üzleti műveleteket San Mateo, Tokió és London között, számos helyi szakértő segítségével.
4 hozzászólás

totyak

8 éve, 10 hónapja és 14 napja

Annyira nem értek a gazdasághoz, hogy átlássam miért érte ez meg nekik. Nyilván hosszútávon gondolkodnak és jelenleg úgy vélik megéri a befektetés az egységesítésbe. Hogy igazuk volt e, majd pár év múlva kiderül.

válasz erre

zender

8 éve, 10 hónapja és 15 napja

Nem is értem, miért volt eddig ennyire széttagolva...

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 10 hónapja és 15 napja

kpal írta:
SONY látszik nem sajnálja a pénzt fejlesztésre .
Remélhetőleg a PSN hálózatot is fejleszteni fogják.

válasz erre

kpal

8 éve, 10 hónapja és 15 napja

SONY látszik nem sajnálja a pénzt fejlesztésre .

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja