Megadeth dalokkal bővül decemberben a Rocksmith dallistája

2011. december 01.
1.7541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az igazi gitározás makulátlan, ám kezdők számára kétségtelenül nehéz élményét felelevenítő Rocksmith videojáték a várakozásoknak megfelelően - elsősorban a realizmus miatt - nem aratott akkora sikert, mint egy Guitar Hero epizód, hiszen itt valódi gitárral, valódi akkordokat és hangokat kell lefognunk és lepengetnünk a siker érdekében.

Ennek ellenére is azonban viszonylag szép fogyásokat produkált a játék, méghozzá olyannyira, hogy az illetékesek hamarosan egy DLC csomaggal bővítik a dalfelhozatalt.

A letölthető tartalom december 13-tól lesz elérhető és három nótát tartalmaz majd, méghozzá az amerikai - Bay Area - thrash metal egyik alapcsapatától, a Megadeth-től. Aki ismeri Dave Mustaine egyedi hangzásvilággal bíró alakulatát, az bizonyára már rájött, hogy két óriási slágerük, avagy a Hangar 18 és a Symphony of Destruction adják a bővítmény gerincét, míg harmadikként a Public Enemy No 1 sorakozott fel melléjük. A dalokat külön-külön is letölthetjük majd mind a PlayStation Network, mind az Xbox Live kínálatából, így 3 dollár vagy 240 MS pontért, de egyben is megvásárolhatjuk őket, ebben az esetben 8 dollárt vagy 640 MS pontot kell kifizetnünk. Három ilyen örök érvényű dalért ez nem pénz.
2 hozzászólás

marco

9 éve, 5 hónapja és 13 napja

Vendég írta:
Hát igen, ez nem egy Guitar Hero...
Bizony, némi különbség felfedezhető...

válasz erre

Vendég

9 éve, 5 hónapja és 13 napja

Hát igen, ez nem egy Guitar Hero...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja