Még szeptemberben elindul a The Crew PS4 és Xbox One bétája

2014. szeptember 26.
1.7041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Voland profilja, adatai
Voland
Kicsivel több mint három hete indult meg a jelentkezés a The Crew PlayStation 4 és Xbox One platformos béta tesztjére, és az Ivory Tower fejlesztőcsapat közleménye szerint hamarosan a konzolosok is neki vághatnak az ambiciózus játéknak.

A PC-sek már kipróbálhatták, szeptember 30-ától pedig a konzolosok is tövig nyomhatják a gázt a Ubisoft legújabb játékában, mely több mint 5 000 négyzetkilométert és 12 amerikai nagyvárost fed le.

Az MMO és RPG elemeket felvonultató The Crew készítőit olyan játékokból szedték össze, mint a Need For Speed, Test Drive Unlimited és V-Rally, novemberben, a játék megjelenésekor pedig esélyük lesz megmutatni, hogy mit tudtak az alapötletből kihozni. A The Crew november 11-én jelenik meg PC, PS4, Xbox One és Xbox 360 platformokra.
The Crew PlayStation 4 és Xbox One platformos béta tesztjére, és az Ivory Tower fejlesztőcsapat közleménye szerint hamarosan a konzolosok is neki vághatnak az ambiciózus játéknak.'>
2 hozzászólás

totyak

10 éve, 4 hónapja és 20 napja

A béta után sok fanyalgó véleményt olvastam.

válasz erre

juhaszandor

10 éve, 4 hónapja és 20 napja

5000 négyzetkilóméter? Az azért már hatalmas terület, főleg így , hogy 12 nagyváros is van benne, bőven van mit felfedezni ebben a játékban.

válasz erre
The Crew
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja