Még néhány óráig lehet jelentkezni a Guild Wars 2 nyílt bétájára

2012. február 23.
1.5961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A tegnap esti órákban az NCSoft csapata úgy határozott, hogy minden különösebb előzetes információt mellőzve megnyitja a Guild Wars 2 rajongók számára a lehetőséget, hogy limitált időtartamig ugyan, de regisztrálhassák magukat az alkotás nyílt béta tesztjeire.

A publikus tesztekre való regisztrációra 48 órát adtak a készítők, aminek az első - nagyjából - 12 órája már lejárt, így aki szeretné idő előtt kipróbálni az év egyik legjobban várt MMORPG-jét, az mindenképpen látogasson el a játék hivatalos honlapjára.

Hogy ne kelljen hosszadalmas keresgetéssel elütni az időtöket, IDE kattintva rögtön a béta regisztrációjára lehetőséget nyújtó oldalra kerülhettek, így mindössze néhány kattintás választ el titeket attól, hogy részt vegyetek a teszteken.

Hogy egészen pontosan az első nyílt béták mikor veszik kezdetüket, azt sajnos nem tudjuk, mint ahogyan azt sem, hogy a most regisztrálóknak milyen kiváltságok járnak majd az amúgy is mindenki számára elérhető tesztek során, de egyes források szerint a most jelentkezők már napokkal korábban belekóstolhatnak az alkotásba.
Guild Wars 2 rajongók számára a lehetőséget, hogy limitált időtartamig ugyan, de regisztrálhassák magukat az alkotás nyílt béta tesztjeire.'>
3 hozzászólás

DoubleW

13 éve, 2 hónapja és 15 napja

Én az 1-es részével sem játszotam szóval ez is felejtős.

válasz erre

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 15 napja

Ezt kihagyom, nagyon nem mozgat.

válasz erre

Braddock

13 éve, 2 hónapja és 15 napja

Ezt is kihagyom akkor!

válasz erre
Guild Wars 2
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profiljaManiac profilja