Még mindig nem tudni, hogy kell-e állandó internetkapcsolat a Fable Legends-hez

2014. január 02.
1.4541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Fable Legends bejelentése óta téma a rajongók között, hogy mivel nem egy szokványos offline kalandot takar a sorozat legújabb része, ezért vajon kell-e majd állandó internetkapcsolat az alkotáshoz, vagy nem.

Bármennyire is hihetetlen, de a kérdés még olyannyira nyitott, hogy a fejlesztők maguk sem tudják, mit akarnak, így David Eckelberry, avagy a Fable Legends direktora a brit OXM munkatársainak nemrégiben szó szerint azt nyilatkozta, hogy nem tud válaszolni erre a kérdésre.

David szerint ugyanis egyik eshetőséget sem zárták még ki, ellenben ő inkább az állandó internetkapcsolatot tartja valószínűbbnek, hiszen egy kooperatív akciójátékban nem túl szerencsés, ha nem tudnák nyomon követni, hogy egy játékos miként jutott el bizonyos szintekre, így ugyanis fennállhat a csalás lehetősége, ami egyáltalán nem lenne szerencsés a Fable Legends esetében.
Fable Legends bejelentése óta téma a rajongók között, hogy mivel nem egy szokványos offline kalandot takar a sorozat legújabb része, ezért vajon kell-e majd állandó internetkapcsolat az alkotáshoz, vagy nem.'>
3 hozzászólás

totyak

11 éve, 2 hónapja és 6 napja

Az anyjuk pi**áját, hogy minden második rész kimarad PC-n.

válasz erre

rDAVE

11 éve, 2 hónapja és 6 napja

One miatt bukta, ha csak nem nyerek egyet, akkor soha nem lesz nekem. röhögő smiley Szóval teljesen mindegy, sajnos nem lesz PC-n, de elég bénán is kezeli az egész sorozatot a cég.

válasz erre

Vendég

11 éve, 2 hónapja és 6 napja

Úgyse játszok vele..röhögő smiley

válasz erre
Fable Legends
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja