Még karácsony előtt befutt PS4-re a Trine Enchanted Edition

2014. december 16.
1.9381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Frozenbyte legfrissebb bejelentései szerint még karácsony előtt, avagy december 23-án elérhetővé teszik a rajongók számára PlayStation 4 konzolokon a Trine Enchanted Edition-t.

Az alkotás nem más, mint az eredeti Trine grafikailag alaposan felturbózott, ezáltal megszépült változata, ami kibővített tartalommal és finomított játékmenettel rendelkezik, ezen felül pedig támogatja még a lokális és az online kooperatív módot is.

A Trine Enchanted Edition PS4-en várhatóan 1080p-s felbontással és 60fps-sel fut majd, sőt elérhetővé teszi a rajongók számára a sztereoszkopikus 3D-t is.
2 hozzászólás

totyak

6 éve, 1 hónapja és 23 napja

Gyengébbeknek (vagyis pl. nekem) leírhattad volna mi a sztereoszkópia. Egyébként utánanéztem és továbbadom a tudást a többi olvasónak. Lényegében a kék-piros kissé elcsúsztatott képekről van szó, amihez kétszínű lencsével ellátott szemüveg kell. Biztosan mindenki látott már ilyen képet, filmet.

válasz erre

sarakrael

6 éve, 1 hónapja és 23 napja

Szerintem ezt már mindenki végigjátszotta aki akarta, lévén egy 1000 áves gépen is elfut az első rész, egy kicsit szebb grafika miatt biztosan nem ruháznék be rá.

válasz erre
Trine
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaManiac profiljaSándorkolbász profiljamarco profiljagery1113 profiljaXelosz profiljatotyak profilja