Még idén piacra kerülhet a különleges KOR-FX mellény

2014. április 23.
2.2601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A virtuális valóság egyre felkapottabb téma a számítógépes körökben, ám sokan csak az Oculus Rift kapcsán hallottak már erről a témáról, pedig akad még jó néhány komoly kezdeményezés.

Ilyen lenne a KOR-FX mellény, melynek alapja már jó néhány éve megmutatkozott az Immerz nevű vállalatnak köszönhetően, hiszen a CES 2010-re kilátogatók is szemügyre vehették már az első példányokat, ám valahogy mégsem került a rivaldafénybe. A fejlesztések azonban nem álltak le ebben a témában, hamarosan pedig egy végleges változat is piacra kerülhet.

A KOR-FX mellénynél ugyanis már a véglegeshez közeli állapotot értek a el a fejlesztők, így a vezeték nélküli mellény hamarosan bárkin rajta lehet. A dolog lényege egyébként abban rejlik, hogy a mellényen található gombok segítségével a reagálás erősségét állíthatjuk, így ha valaki például a hátunkat lövi meg, akkor ott érzünk majd impulzust, ha pedig robbanás közelében vagyunk, akkor egész testünk érezni fogja. Az elgondolás rendkívül ötletes, a pontos működési elv, az ár és az elérhetőség időpontja egyelőre nem ismert, de a hírek szerint még idén megérkezik a különlegesség.
4 hozzászólás

kpal

10 éve, 10 hónapja és 8 napja

Mikor a Quke 3 aréna megjelent már akkoriban kellet volna ilyen ! menő smileymenő smiley röhögő smiley

válasz erre

Tuttu13

10 éve, 10 hónapja és 9 napja

Apám meglátna, hülyét kapna! Felrakom az Oculust, felveszem ezt és sétálok Cyberith Virtualizer-be röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

Bvektor

10 éve, 10 hónapja és 9 napja

totyak írta:
De durva. Ezt összerakni egy virtuális valóság szemüveggel és teljes az élmény.
Az biztos. De ilyen szinten már tényleg valószínűbb az a veszély, hogy nem tudja megkülönböztetni a játékot a valóságtól.

válasz erre

totyak

10 éve, 10 hónapja és 9 napja

De durva. Ezt összerakni egy virtuális valóság szemüveggel és teljes az élmény.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja