Még idén ősszel biztosan megjelenik az Omerta: City of Gangsters

2012. május 18.
1.3191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Kalypso Media legfrissebb bejelentéseiből megtudtuk, hogy a korábbi információkkal ellentétben nem kell aggódniuk az Omerta: City of Gangsters rajongóinak, a játék ugyanis biztosan nem csúszik át a jövő esztendőre, az még idén év végéig a boltok polcaira kerülhet, méghozzá valamikor ősz magasságában.

A Tropico-sorozattal elhíresült Haemimont Games által készített alkotásnak egyelőre ugyan még nincs pontos megjelenési dátuma, de az ősz, ezzel együtt pedig az ősz vége már garantáltan borítékolható.

Aki esetleg nem tudná, az Omerta: City of Gangsters egy olyan stratégia alapokkal bíró szerepjáték lesz, amelynek segítségével egyenesen az ötvenes/hatvanas évekbe repülhetünk vissza egy gengsztercsoport élére, akikkel különféle küldetéseket végezhetünk el, de gondoskodhatunk a csapat állagáról, fegyverzeteiről és úgy nagy általánosságban mindarról, ami szükséges egy ilyen kis maffia csoporthoz.

A játék a tervek szerint PC-re és Xbox 360-ra is megjelenik és várhatóan felmutat majd olyan egyediségeket, mint amivel a Tropico legutóbbi epizódjai is rendelkeztek.
3 hozzászólás

marco

8 éve, 11 hónapja és 12 napja

Jah ez engem is mozgat kicsit.

válasz erre

Vendég

8 éve, 11 hónapja és 12 napja

Király koncepció! Nagyon bejön ez a gengszteres téma.

válasz erre

Vendég

8 éve, 11 hónapja és 12 napja

Hu ez naggyon várós!

válasz erre
Omerta: City of Gangsters
13.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

sony1515 profilja