Még ebben a hónapban megjelenik a Darksiders II Argul's Tomb DLC

2012. szeptember 20.
2.0481
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A THQ hivatalos állásfoglalása szerint nem kell októberig várniuk a Darksiders II rajongóinak arra, hogy begyűjthessék a játék első komolyabb DLC csomagját, az Argul's Tomb címet kapott bővítmény ugyanis várhatóan még ebben a hónapban elérhetővé válik.

A letölthető tartalom a tervek szerint PC-re, PlayStation Networkre és Xbox Live-ra is elérhető lesz, és bár fizetnünk kell majd érte, minden olyan fanatikus, aki korábban beruházott az alapjáték limitált kiadására, ingyen juthat hozzá a kiegészítéshez.

Az Argul's Tomb DLC egyébiránt az első egyjátékos módra kiélezett bővítmény a Darksiders II-höz, ami két új dungeont, egy halom új ellenfelet és legendás lootokat is elérhetővé tesz majd, megjelenése pedig napra pontosan szeptember 25-én várható Xbox 360-ra és számítógépekre, majd egy nappal később, szeptember 26-án PlayStation 3-ra is.

Az Argul's Tomb DLC-ért cserébe várhatóan 560 MS pontot, vagy valamivel több, mint 4 fontot kell fizetniük a játékosok. Ne feledjük továbbá, hogy még az idén legalább egy bővítmény érkezni fog a Darksiders kiválóan sikerült folytatásához.
Darksiders II rajongóinak arra, hogy begyűjthessék a játék első komolyabb DLC csomagját, az Argul's Tomb címet kapott bővítmény ugyanis várhatóan még ebben a hónapban elérhetővé válik.'>
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 7 napja

Király.

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 7 napja

Nem vészes az ára, ennyit bőven megér.

válasz erre
Darksiders II
11.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljaKisember001 profiljaGargameth profiljaBotyi profiljamarco profilja