Még ebben a hónapban megérkezik az Ethan: Meteor Hunter

2013. október 07.
1.9111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Seaven Studio munkatársai nemrégiben megerősítették, hogy még ebben a hónapban megérkezik majd Ethan: Meteor Hunter címre hallgató indie puzzle-platformerük, amit a rajongók első ízben PC-re és PlayStation 3-ra várhatnak.

Az alkotás a Steamen egyébiránt már most előrendelhető, illetve több változatban is beszerezhető, így míg a Classic Edition 10 dollárba kerül, DRM-mentes lesz és a Mac-es, illetve Linux-os átiratokat is tartalmazza majd, addig a 15 dolláros Deluxe Edition már egy művészeti könyvet, egy stratégiai útmutatót és a játék zenéit is magába foglalja.

Az Ethan: Meteor Hunter mindemellett két tovább kiadásban is megvásárolható lesz a Steamen, így 20 dollárért cserébe megkapjuk az Early Adopter változatot, ami ugyanazt tartalmazza, mint a Deluxe Edition, de 5 nappal előbb juthatunk hozzá.

A legdrágább pakk mindemellett 30 dollárba kerül majd, és az eddig felsorolt kiadványokhoz járó extrák mellett ezért a pénzért megválthatjuk nevünknek az örökkévalóságot, lévén bekerül az Ethan: Meteor Hunter köszönetlistájába.

A játék PlayStation 3-ra ezzel szemben egyetlen alapváltozatban érkezik, ami 10 dollárba kerül majd. Mindez valamikor még októberben!
5 hozzászólás

kpal

7 éve, 6 hónapja és 19 napja

vagány egér

válasz erre

juhaszandor

7 éve, 6 hónapja és 19 napja

Gameplay alapján nem jött be a játék. DRM mentesség meglepett... nem tudom, hogy ezt hányan akarják majd megvenni maguknak :/

válasz erre

totyak

7 éve, 6 hónapja és 19 napja

Baromi hosszú köszönet lista lesz, ha 30 pengőért be lehet kerülni.

válasz erre

rDAVE

7 éve, 6 hónapja és 19 napja

Nem is rossz kis játék, egy Linux vagy PS3 verziót lehet beszerzek egyszer.

válasz erre

1000feri

7 éve, 6 hónapja és 20 napja

Művészeti könyv --1 egérről??

válasz erre
Ethan: Meteor Hunter
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaMarduk profiljagery1113 profilja