Még decemberben megjelenik a Dead Rising 2: Case West

2010. december 01.
1.7181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Capcom csapata a mai télies reggelre virradóra végre pontosította a Dead Rising 2 második Xbox 360-exkluzív kiegészítőjének, avagy a Case West-nek a megjelenési dátumát.

Bár napra pontos időpontunk nincs az alapjáték eseményei után játszódó programmal kapcsolatban, azt már biztosra vehetjük, hogy az idei Tokyo Game Show keretein belül bejelentett Dead Rising 2: Case West még decemberben felkerül az Xbox Live kínálatába. Ennél pontosabbat sajnos nem tudtunk meg a történethez köthetően, de nem csodálkoznánk, ha még karácsony előtt bekövetkezne ez az ünnepi pillanat.

A kiegészítés érdekessége, hogy míg a Case Zero a Dead Rising 2 előzményeibe engedett bepillantást, addig a Case West az azt követő eseményeket dolgozza fel, méghozzá egy erős kooperatív mókára kiélezve a teljes játékmenetet, lévén Chuck Greene mellett visszatér az első epizód főhőse, Frank West is, akik ketten megalkotják kis csipet-csapatukat, és elindulnak zombit irtani, lévén mindkettőnek komoly gyakorlata és ajánlólevele van a témában. Ne feledjük tehát, mindez még ebben a hónapban napvilágot lát, kizárólag az Xbox Live kínálatában.
Dead Rising 2 második Xbox 360-exkluzív kiegészítőjének, avagy a Case West-nek a megjelenési dátumát.'>
nincs még hozzászólás

Dead Rising 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja