Még az ünnepek előtt betölthetjük a Dead Space 2 demóját

2010. december 09.
1.9201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Electronic Arts idén már az ünnepek előtt ajándékkal kedveskedik a játékosoknak: hamarosan itt a Dead Space 2 demója.

A borzongás szerelmesei már öt héttel a játék hivatalos megjelenése előtt átélhetik Isaac Clarke fedélzeti mérnök vérfagyasztó kalandjait: az Electronic Arts stúdiójaként működő Visceral Games ugyanis ma bejelentette a nagy sikerű akció-horrorjáték, a Dead Space 2 demóverzióját. A világszerte december 21-én megjelenő demó játékosai megismerhetik a Church of Unitology titkait, és segíthetnek Isaacnek visszaverni a nekromorf inváziót a Sprawl űrállomáson zajló kegyetlen, véres ütközetek során. A 2011 januárjában megjelenő Dead Space 2, amely az E3 kiállításon elnyerte a GameSpot "Legjobb Xbox 360 játék" díját, várhatóan 2011 első nagy sikerjátéka lesz.

A Dead Space 2 demóban a játékosok Isaac Clarke mérnök bőrébe bújva idegborzoló utazásra indulhatnak a Unitology templomának zegzugos folyosóin, ahol a biztonság kezdeti illúziója mögül csakhamar előbukkan a rémisztő, halálos valóság, miközben a nekromorfok elözönlik a Sprawl űrállomást. Hősünknek számos új fegyver áll rendelkezésére a nekromorfok elleni küzdelem során, beleértve a vadonatúj szigonyvetőt (javelin gun), a frissített sztázisújratöltő mechanikát és továbbfejlesztett telekinetikus képességeket. A játékosok emellett kipróbálhatják a kísérleti védőruha-prototípust, amely a beépített fúvókáinak köszönhetően 360 fokos irányíthatóságot tesz lehetővé súlytalanság esetén.

"Az ünnepek alatt a kikapcsolódásé és szórakozásé a főszerep, és mi alig várjuk, hogy az akció- és horrorműfaj rajongóinak betekintést engedhessünk a Dead Space 2 torokszorító izgalmakban bővelkedő univerzumába" - nyilatkozta Steve Papoutsis, a Dead
Space-sorozat ügyvezető producere. "Azáltal, hogy a megjelenés előtt öt héttel hozzáférhetővé tesszük a játék demóját, a játékosok nem csupán újra felvehetik Isaac Clarke történetének fonalát, de egyben ízelítőt kapnak a játék lebilincselő, megdöbbentő fordulataiból. Egyet megígérhetek: őrült jó lesz!"

A Dead Space 2 még több akcióval, vérfagyasztó pillanattal és zsigeri rettegéssel várja a horrorműfaj rajongóit. A játék hőse, a Szaturnusz egyik holdjához lehorgonyzott hatalmas űrvárosban feleszmélő Isaac Clarke egy újabb elsöprő erejű, pusztító
nekromorf invázió kellős közepén találja magát. Az élőhalott szörnyek hajmeresztő sikolyai és visszhangzó zajok kísérteties lüktetése közepette Isaac útitervet készít a Sprawl labirintusán keresztül. A Dead Space 2 lélegzetelállító akcióhorror játékélményt ígér, amely új szintre emeli a játékosra nehezedő nyomást és a mély űr rettenetét.

A Dead Space 2 demó december 21-én válik elérhetővé az Xbox Live piactéren világszerte és a PlayStation Network szolgáltatáson keresztül Észak-Amerikában, december 22-től pedig a PlayStation Network európai felhasználói is élvezhetik Isaac Clarke kalandjait. A teljes Dead Space 2 játék 2011. január 25-én jelenik meg PlayStation 3 számítógépes szórakoztató rendszerre, Xbox 360 videojáték és szórakoztató rendszerre, valamint PC platformra. További tájékoztatásért és a legfrissebb hírekért látogass el a www.electronicarts.hu/deadspace2 oldalra, kövess bennünket Twitteren (www.twitter.com/EAHungary), vagy csatlakozz Facebook közösségünkhoz a www.facebook.com/electronicarts.hu címen!
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 8 hónapja és 24 napja

Jobban kellett volna időzíteniük és nem a demót, hanem a teljes játékot kellett volna az ünnepi időszakban kiadni. Olyankor jobban fogynak a sikeres játékcímek.

válasz erre
Dead Space 2
4.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljadarkomen profiljaWickedSick profiljamarco profiljaImperator profiljaGnoresz profilja