Még az első negyedévben megjelenhet a Back to the Future: The Game dobozos verziója

2012. február 03.
1.7181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Telltale Games a nehézségek elhárítását követően végre bejelenthette, hogy még az idei esztendő első negyedévében, magyarán március végéig biztosan a boltok polcaira kerül Európában is a Back to the Future: The Game dobozos verziója.

Ugyan egyelőre még elég sok kérdés tisztázatlan a témával kapcsolatban - nincs még például pontos megjelenési dátum sem -, de arra már mérget vehetünk, hogy a bedobozolódás valószínűleg a PlayStation 3-as és a Nintendo Wii-s változatokat is érinteni fogja, természetesen a PC-s mellett.

A játék várhatóan angol és német nyelven kerül az öreg kontinens játékboltjaiba, de opcionális feliratként a francia is szerepel majd benne. Az alkotás a legtöbb kijelölt platformra megjelent már a múltban, azonban kizárólag digitális formában.

Hogy a dobozos verziókhoz járni fog-e valamilyen extra, netán gyűjtői kiadást is tervez a Telltale csapata, arra egyelőre nem kaptunk válaszokat, de nagyon örülnénk egy az amerikai boltokba tervezett limitált speciális kiadványnak. Várjuk a Telltale további információit ezzel kapcsolatban.
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 7 napja

Marha jÓ kis game ez

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 7 napja

Az is elég lesz ha az összes részt egybe pakolják! Szuper!

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 7 napja

Zsíííír!!!!mosolygó smiley

válasz erre
Back to the Future: The Game - Episode I: Its About Time
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja