Még a Red Faction: Armageddon premierje előtt megjelenik a játék zenéje

2011. május 13.
2.0061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Manapság egyre gyakoribb - nem mellesleg pozitív - trend, hogy a videojátékok olyan zeneiséggel vannak felruházva, amelyek gyakran vetekednek a filmek efféle élményeivel.

Nem lesz ez másképpen a Red Faction: Armageddon esetében sem, a Sumthing Else csapata ugyanis néhány órával ezelőtt bejelentette, hogy annyira jól sikerült az alkotás zenei része, hogy azt még a játék megjelenése előtt megjelentetik.

A minőséget természetesen már akkor sem kérdőjeleztük meg, amikor kiderült, hogy az Armageddon zenéiért nem más, mint Brian Reitzell (30 Days of Night, Stranger Than Fiction filmek) lesz a felelős. A soundtrack május 31-én lát majd napvilágot, digitális formában az iTunes, az Amazon MP3 és számtalan más disztribúció oldalán, de kézzel fogható formában, CD-re égetve is megjelenik, így 15 dolláros árcédulával. A Red Faction: Armageddon ezzel szemben június 7-én várható a boltok polcaira.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 13 napja

Vannak játékok, amiknél kifejezetten örülök, ha megjelenik a soundtrack lemezen, vagy letölthető állapotban. Viszont vannak játékok, amiknek meg egyenesen pocsék a muzsikájuk. Néhány régi, klasszikus kalandjátéknak meg is van a zenéje, mert azok annyira jók lettek.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja