Még több tartalom várja a játékosokat a The Division 2 nyílt bétájában

2019. február 25.
4.1561
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Ubisoft úgy döntött, hogy a The Division 2 nyílt bétájára egy hangyányival bővebb tartalmat nyújt a játékosok számára, hogy az is visszanézzen, aki egyébként már a privát bétát is rongyosra nyúzta.

Miben is fog különbözni a mindenki számára elérhető tesztkör, jöhet a kérdés, majd a franciák egy mély levegővétel után sorolják a kontentlistát, köztük olyanokat, amik nem voltak jelen a privát bétában: egyrészt kapásból felemelték a szintsapkát level 8-ra, sőt még egy korábban még nem látott missziót is beletuszkoltak a március 1-4 között esedékes mókába.

További egy képesség áll majd a felhasználók rendelkezésére, hogy felszereljék vele az ügynöküket, illetve egy sor javítással is gazdagabb lesz a nyílt béta a korábbi próbakörhöz képest, például kicsit jobban bekalibrálták a nehézségi fokozatot a küldetésekhez. Természetesen kevesebb tartalmat nem fog nyújtani a mostani esemény, mindent magában fog hordozni, amit már láttunk a privát béta során.

Amennyiben először töltöd le a béta kliensét, akkor egy szolid 46 GB-os fájlméretre kell majd számítanod, azonban aki fent hagyta a merevlemezén a privát bétát, azokra "mindössze" 12 GB-nyi frissítés vár.

Ezeken felül jutalmak is várnak rád, ha részt veszel és teljesítesz bizonyos feladatokat a nyílt tesztben, íme:

Még több tartalom várja a játékosokat a The Division 2 nyílt bétájában - 2. kép

4 hozzászólás

agent01

9 hónapja, 1 hete és 1 napja

havrillal

9 hónapja, 1 hete és 1 napja

Hát, nem jósolok neki nagy jövőt

válasz erre

Ronalddo

9 hónapja, 1 hete és 2 napja

Nem rossz, legalább ki lehet próbálni. Márpedig egy Ubisoft játéknál ez fontos.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

9 hónapja, 1 hete és 2 napja

[Tiltott felhasználó!]

The Division 2
17.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljarDAVE profiljamarco profiljaRobi022 profiljakylx profiljaManiac profiljaWickedSick profiljaSándorkolbász profiljagery1113 profilja