Még szegény Mézit is agyonverheted a Dead Rising 4 első DLC-jében

2016. december 21.
4.9531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Capcom Vancouver elérhetővé tette a Dead Rising 4 első letölthető tartalmát, amely Stocking Stuffer Holiday Pack név alatt 5 dolláros áron vált elérhetővé Xbox One-ra, de persze a Season Pass tulajdonosok ingyen húzhatják be a többi közé.

A PC-re valamikor 2017 elején érkező extra tartalom még ünnepélyesebbé teszi a játék hangulatát, aminek részeként akár még szegény Mézit is agyonvághatjuk egy hatalmas nyalókával, miközben a DLC egy halom dekorációs tárgy, Mikulás jelmez és egy új jármű - Santa's Little Melter - mellett őrültebbnél-őrültebb karácsonyi fegyverekkel lep meg minket, mint amilyen a Candy Pain, ami nem más, mint egy szögesdróttal és karácsonyi égősorral kiegészített baseball ütő.

A Capcom bejelentette mindemellett, hogy valamikor jövő év elején két új nehézségi szintet is elérhetővé tesznek a játékosok számára a kampányhoz, amennyiben tehát túl könnyűnek találod a zombimészárlást, hamarosan nehezíthetsz rajta egy cseppet.

Dead Rising 4 első letölthető tartalmát, amely Stocking Stuffer Holiday Pack név alatt 5 dolláros áron vált elérhetővé Xbox One-ra, de persze a Season Pass tulajdonosok ingyen húzhatják be a többi közé.'>
5 hozzászólás

totyak

7 éve, 11 hónapja és 15 napja

Nagyon édes röhögő smiley Azt mondjuk nem értem, hogy 2017-ben, pc-re ennek a kiegészítőnek milyen létjogosultsága lesz. Direkt az ünnepi időszak adja meg neki a hangulatot.

válasz erre

petrovicsz

7 éve, 11 hónapja és 15 napja

Ez a játéééééék!!!! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

kylx

7 éve, 11 hónapja és 15 napja

Erről nekem egy bizonyos Kerozin szám jut az eszemben, amiben a télapóról van szó... röhögő smiley

válasz erre

wegh

7 éve, 11 hónapja és 15 napja

Ez a játék kellően beteg. sejtettem, hogy karácsonyra jönnek az agymenések majd röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

7 éve, 11 hónapja és 15 napja

fúbameg... röhögő smileyröhögő smiley

válasz erre
Dead Rising 4
18.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja