Még soha nem volt ennyire biztos a Jade Empire folytatása

2016. november 08.
3.5211
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Évek óta rágják a Bioware fülét a rajongók azzal kapcsolatban, hogy mennyire szeretnének egy folytatást látni a Jade Empire kapcsán, a legfrissebb hírek szerint pedig még soha nem volt ennyire közeli és kézzel fogható ennek a lehetősége, mint most.

Minderről Mike Laidlaw, a Bioware kreatív igazgatója beszélt a Game Informer kérdésére válaszolva, akiknek egy interjúban kiemelte, hogy a Jade Empire folytatása soha nem volt halott ügy, sőt még mindig nagyon sok olyan ember dolgozik a stúdióban, akik az eredetit elkészítették, így nagyon szeretnének egy folytatást hozzá.

Aaryn Flynn, a Bioware egyik első embere szerint a Jade Empire olyan régen jelent meg, hogy már nem csak a nosztalgia miatt érné meg elkészíteni a folytatását, hiszen a hardverek generációs ugrása miatt valami komoly újdonságot is tudnának adni vele az embereknek.

Flynn egyébiránt megerősítette még, hogy a Bioware berkein belül napirendi téma már a Jade Empire folytatása, szóval ne lepődjünk meg, ha esetleg hamarosan nagy bejelentés érkezik.
Jade Empire kapcsán, a legfrissebb hírek szerint pedig még soha nem volt ennyire közeli és kézzel fogható ennek a lehetősége, mint most.'>
2 hozzászólás

totyak

8 éve, 9 napja

Az első rész itt pihen már évek óta a polcoo, de még nem vettem rá magam, hogy kipróbáljam. Pedig sokan dícsérték.

válasz erre

GONDOCS

8 éve, 9 napja

Én örülnék a egy folytatásnak. Az első is jó volt.

válasz erre
Jade Empire
4.590 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja