Még októberben jön a Batman: The Telltale Series harmadik epizódja

2016. október 13.
3.3261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Napra pontos megjelenési dátummal szolgált a Batman: The Telltale Series soron következő epizódjához a Telltale Games csapata, így kiderült, hogy még októberben átélhetjük majd a a Denevéremberes kaland harmadik felvonását.

A New World Order címre keresztelt következő rész ugyanis a tervek szerint október 25-től válik letölthetővé a jól megszokott helyekről és a jól megszokott árcédulával PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra, majd természetesen mobilokra is.

A harmadik felvonásban - némi SPOLER következik -, egyébiránt tovább göngyölíthetjük majd a Pingvin által elkövetett és a TV által is közvetített brutális támadás ügyét, de nyomozhatunk még a Children of Arkham rejtély kapcsán is, miközben Batman egyre kevésbé tudja majd eldönteni, hogy kiben bízhat meg igazán.
Batman: The Telltale Series soron következő epizódjához a Telltale Games csapata, így kiderült, hogy még októberben átélhetjük majd a a Denevéremberes kaland harmadik felvonását.'>
1 hozzászólás

totyak

8 éve, 2 hónapja

Milyen játék lett ez, játszik vele valaki? TT játékai egész jók szoktak lenni, de általában csak gombnyomkodás az egész játék a megfelelő időben.

válasz erre
Batman: The Telltale Series
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja