Még novemberben megjelenik a The Quiet Man, egy friss trailer is érkezett

2018. október 03.
2.3821
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Square Enix bejelentette, hogy bár korábban jövőre vártuk a The Quiet Man című érdekes verekedős játék megjelenését, azonban ők egészen mást terveztek ezzel a különleges projekttel, lévén elárulták, hogy még az idén eljuttatják a premierig.

Sőt mi több, erre már egy hónapot sem kell várnunk, a The Quiet Man érkezésére ugyanis november 1-jén számíthatunk PC-re, valamint PS4-re, és bár ezt az időpontot egyelőre csak Japánnak erősítették meg, de a Square Enix nagyon ritkán ad ki bármit is régióbontásban.

Ha nem ismernéd, a The Quiet Man egy néma főszereplőt a középpontba állító verekedős játék, melyben hősünk egy elragadó sztori felgöngyölítése során meglepően változatos és brutális pusztakezes harcokba keveredik. Ha ismerkednél vele, alant egy gameplay felvételeket is felvonultató sztori trailer:

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Hellblade

7 hónapja, 4 napja

Fuh,de nyomi a főszereplő!Meg a mozgása!

válasz erre

Yanez

7 hónapja, 4 napja

Egyszerűen nem értem miért nem közlitek le a teljes hírt, hisz így rengeteg ember nem is tudja pontosan miről van szó. Ez a játék emberek egy amolyan pár órás filmes élményt kínál, épp ezért nyomott áron érkezik, ami számokban $15-t jelent.

Saját vélemény: ez a game már a második videó után bukásra volt ítélve, elég csak a gyatra gameplay-t alaposabban szemügyre venni. A fotorealisztikus arcok miatt még nem lesz ebből jó "játék". Ilyen olcsón viszont talán megér egy esős estét, mert ha a játékmenet nem is, a sztori még lehet jó. Legalábbis remélem!

válasz erre

muki

7 hónapja, 4 napja

Hoppá! Jó hamar jön!

válasz erre

fighterlaci

7 hónapja, 4 napja

Ígéretes nagyon!

válasz erre
The Quiet Man
4.199 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Monyo profiljaM.O.R.P.H. profiljagery1113 profilja