Még november végén új hőst akar implementálni a Valve a Dota 2-be

2020. október 16.
8.1821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Dota 2 rajongói egy ideje már várják az infómorzsákat, hogy mi vár a népszerű MOBA-játékra a jövőben, most viszont a Valve elhintett pár finomságot, többek között egy vadonatúj hőssel kapcsolatosan.

A kapcsolódó bejegyzésben a stúdió elismeri, hogy kommunikálhattak volna többet is kifelé, ahogyan azt a közösség elvárta, azonban jó okuk volt rá, hogy miért nem árulkodtak a terveikről. Többek között változtak a csapat céljai, néhány ötlet nem úgy sült el, ahogyan azt ők akarták, és a többi.

Az új hőst viszont még november végén kiadhatják, ha minden jól megy, illetve 2021 tavaszán ismét várhatunk egy szereplőt. A toxikus játékosok és a "smurf" profilok (magasabb rangú felhasználók, akik új profillal randalíroznak a gyengébb ligákban) kapcsán is további szankciókat akarnak bevezetni, valamint további újdonságokat is várhatunk - például a Guilds és a Dota Plus funkciókhoz kapcsolódóan.
Dota 2 rajongói egy ideje már várják az infómorzsákat, hogy mi vár a népszerű MOBA-játékra a jövőben, most viszont a Valve elhintett pár finomságot, többek között egy vadonatúj hőssel kapcsolatosan.'>
2 hozzászólás

zender

3 éve, 9 hónapja és 20 napja

Hihetetlen ez a Valve. röhögő smiley Majdnem 8 éves játék. röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

3 éve, 9 hónapja és 20 napja

Bírom, hogy új játékokat nem csinálnak, de a régieket folyamatosan karbantartják. mosolygó smiley

válasz erre
Dota 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja