Még ne mondjunk le a Fallout 76 PC-s és PS4-es bétájáról

2018. október 17.
4.1861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Fallout 76 kapcsán nagy barátkozásba kezdett a Bethesda és a Microsoft, aminek jóvoltából a játék előzetes bétáját eddig még csak az Xbox One-tulajdonosok próbálhatták ki, azonban még ne mondjunk le végérvényesen egy esetleges PC-s és PS4-es tesztről sem.

Bár hivatalos tervek egyelőre nincsenek, sőt a megjelenés is itt van már a nyakunkon, ellenben Pete Hines néhány nappal ezelőtt a Twitteren azzal nyugtatott meg egy rajongót, hogy bár az Xbox One-os változat volt az első, de ha lesz más platformon is úgynevezett stresszteszt, akkor az biztosan és értelemszerűen még a végleges béta előtt megvalósul majd.

Mivel a Fallout 76 megjelenését október 23-án várjuk - ez pedig testvérek között is itt van már a kanyarban -, ha a hétvégén nem kapunk lehetőséget a játék PC-s és PS4-es változatának a kipróbálására, akkor már soha.

Persze ezt a pár napot már mindenki kibírja akár térden állva is, tehát egy elkapkodott stressztesztre nincs szükség, inkább legyen teljesen rendben a jövő heti indulásra a Fallout 76!
2 hozzászólás

Patrik94

5 éve, 11 hónapja és 27 napja

Bennem fel sem merült hogy csak xo lesz! meglepett smiley Fura hogy bennük igen.

válasz erre

muki

5 éve, 11 hónapja és 27 napja

Hát reméltem is hogy így lesz!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaRonalddo profilja