Még mindig nincs tervben a Dragon Quest X nyugati premierje

2021. május 30.
40.7211
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
2012-ben debütált Japánban a Dragon Quest X, és a tősgyökeres rajongók egészen azóta várnak valamiféle fejleményre a játékkal kapcsolatosan, hogy netán nyugaton is kiadja-e majd a Square Enix a programot.

Annak ellenére, hogy az elmúlt közel tíz évben sorra jöttek ki az újabb platformokra az alkotás portjai, a Dragon Quest X világszerte történő terjesztése továbbra sincs tervben, ergo a nyugati megjelenés is ki van zárva jelen pillanatban. Hogy pontosan ennek mi az oka, azt nem tudni, ráadásul főleg annak fényében furcsa ez, hogy a franchise többi darabja mennyire is sikeres valójában a nyugati országokban.

Ha az elmúlt tíz évben nem változott a Square Enix elképzelése eme döntés kapcsán, akkor nem valószínű, hogy a közeljövőben fog, úgyhogy mi a helyetekben letennénk arról, hogy megvalósul belátható időn a nyugati megjelenés.
Dragon Quest X, és a tősgyökeres rajongók egészen azóta várnak valamiféle fejleményre a játékkal kapcsolatosan, hogy netán nyugaton is kiadja-e majd a Square Enix a programot.'>
1 hozzászólás

fighterlaci

3 éve, 25 napja

VPN.

válasz erre
Dragon Quest X
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljarDAVE profilja