Még mindig nem jelölt ki megjelenési dátumot a Halo Infinite-nek a 343 Industries

2020. szeptember 25.
1.5721
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Elképesztően nehéz szülésnek nevezhető a Halo Infinite, a 343 Industries ugyanis évek óta húzza már a projektet, miközben elértünk a generációváltás küszöbére is, azt viszont továbbra sem tudni, mikor jön a játék.

Pedig az Xbox Series X-nek nagy szüksége lenne egy ilyen exkluzív kezdőcímre, azonban arra akár mérget is vehetünk, hogy a végeredmény csak valamikor 2021-ben jelenhet meg, azonban a fejlesztők elmondták, hogy hiába minden találgatás, egyelőre még ők sem jelöltek ki pontos dátumot Master Chief következő kalandjához.

A hírt maga Brian Jarrard hozta nyilvánosságra a Twitteren, ahol a csapat közösségi igazgatója határozottan kijelentette, hogy a Halo Infinite megjelenési dátumát még nem zárták le, így bármi, ami megjelenik a világhálón vagy az internetes boltokban, az csak helykitöltő időpont, illetve egyszerű spekuláció.

Halo Infinite, a 343 Industries ugyanis évek óta húzza már a projektet, miközben elértünk a generációváltás küszöbére is, azt viszont továbbra sem tudni, mikor jön a játék.'>
3 hozzászólás

fighterlaci

3 éve, 9 hónapja és 20 napja

Azért ez ciki szerintem. röhögő smiley Illett volna a konzollal érkeznie, de hogy még hosszabb távon sem tudják, mikor jön, az gáz.

válasz erre

Patrik94

3 éve, 9 hónapja és 20 napja

Azért elég szopó hogy debütálásra nem készülnek el vele.

válasz erre

muki

3 éve, 9 hónapja és 20 napja

De legalább nem dobálóznak dátumokkal amik majd csúsznak ide-oda.

válasz erre
Halo Infinite
18.699 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja