Még mindig fejlesztés alatt áll a Fallout 4 VR

2016. november 22.
3.9001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bethesda az idei E3 során jelentette be a Fallout 4 VR headsetekre szánt, avagy a virtuális valóság élményével kiegészített változatát, de azóta sem igazán hallottunk arról, hogy mi a helyzet a projekttel.

Todd Howard, avagy a kiadó egyik első embere azonban nemrégiben megtörte a csendet, és a Glixel munkatársainak egy interjúban arról beszélt, hogy a Fallout 4 VR továbbra is fejlesztés alatt áll, a terveik tehát változatlanok vele, ellenben egyáltalán nem stresszelik magukat azon, hogy miként alakul a virtuális valóság piaca, hiszen ők így is, úgy is elkészítik az alkotást.

Hogy mikor, az egyelőre még Howard előtt sem tiszta, ellenben az igen, hogy a korábban bejelentett tervekhez mérten nem eszközöltek változásokat, vagyis még mindig az a céljuk, hogy ne csak egy mini-játékokból álló gyűjteményt adjanak ki, hanem egy olyan Fallout 4-et, amelyet teljes egészében felfedezhetnek majd a rajongók a virtuális valóságban.

A Fallout 4 VR egyébiránt jelenleg még csak HTC Vive készülékre lett bejelentve, de ezzel kapcsolatban nyilván lehetnek változások a jövőre nézve.
Fallout 4 VR headsetekre szánt, avagy a virtuális valóság élményével kiegészített változatát, de azóta sem igazán hallottunk arról, hogy mi a helyzet a projekttel.'>
2 hozzászólás

totyak

8 éve, 16 napja

Egy ilyen játék mondjuk azért már elég komoly élmény lenne VR-ben.

válasz erre

Mordorer

8 éve, 16 napja

Nagyon bizonytalannak tűnik ez nekem. röhögő smiley

válasz erre
Fallout 4
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja