Még mindig elkészülhet a Tekken X Street Fighter, de idén biztosan nem

2019. május 09.
3.1321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már 2012 óta várjuk, hogy a Bandai Namco elkészítse a Capcom által gyártott Street Fighter X Tekken társjátékát, de a csapat valamiért nem volt olyan lelkes ezzel, mint a megállapodás másik résztvevője.
Advertisement

A rajongók azonban nem felejtenek, így a VGC magazin munkatársainak most Katsuhiro Harada beszélt ismét arról, hogy részükről még mindig nincs elfelejtve a Tekken X Street Fighter, egyszer talán el is készülhet az alkotás, de erre biztosan nem az idei évben kerülhet majd sor.

A producer szerint ugyanis 2012 óta alaposan megváltoztak a dolgok, amivel arra akart utalni, hogy a verekedős játékok másodvirágzásukat élik a népszerűség tekintetében, és mivel a Tekken 7 minden idők egyik legjobbja lett a műfajban, talán nem akarnak konkurenciát állítani saját maguknak.

Bár nyilvánvaló, hogy a tetemes késlekedés valódi okát soha nem ismerhetjük majd meg, ugyanakkor Harada szavaival ellentétben mi egyelőre nem sok reményt fűznénk ahhoz, hogy a Tekken X Street Fighter egyszer még valóban elkészülhet.
2 hozzászólás

muki

5 éve, 3 hónapja és 11 napja

De minek? Rommá telített a piac.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 3 hónapja és 11 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja