Még márciusban megérkezik Fahkumram a Tekken 7-be

2020. március 19.
7.5671
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bandai Namco bejelentette, hogy terveik szerint március 24-én válik elérhetővé a Tekken 7 rajongóinak legnagyobb örömére a játék aktuális letölthető tartalma, sőt mi több, nem egy, hanem rögtön két DLC csomagot is beszerezhetünk majd hozzá ekkor.

A DLC 14 és a DLC 15 ugyanis várhatóan ebben az időpontban bukkanhat majd fel, méghozzá a Patch V3.30 társaságában, tehát nemcsak bővül, hanem egyben javul is a játék, az új tartalmak között pedig megtalálhatjuk végre Fahkumram karakterét, lévén a régóta várt izomkolosszus bekerülhet az alkotásba, méghozzá egy halom extra skin társaságában.

Ez azonban csak a tizennégyes DLC újdonságának tekinthető, de mint fentebb említettük, ezen a napon érkezik a DLC 15 is, aminek részeként egy vadonatúj helyszín, a Cave of Enlightment válhat elérhetővé a rajongók számára. Minderről átfogó kedvcsinálót kapunk az alábbiakban:

Nézd nagyban ezt a videót!



Tekken 7 rajongóinak legnagyobb örömére a játék aktuális letölthető tartalma, sőt mi több, nem egy, hanem rögtön két DLC csomagot is beszerezhetünk majd hozzá ekkor.'>
1 hozzászólás

Tommy

4 éve, 4 hónapja és 14 napja

Nem játszom vele, ezért komolyan kérdem: minden egyes karakterért pénzt kérnek, vagy ezek ingyenesek?

válasz erre
Tekken 7
9.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja