Még karácsony előtt befut a Dragon Ball Xenoverse 2 első DLC-je

2016. november 21.
4.2081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bandai Namco csapata megosztotta velünk az első hivatalos részleteket a Dragon Ball Xenoverse 2 első DLC csomagja kapcsán, amiről kiderült, hogy még karácsony előtt beroboghat a rajongókhoz.

A szimplán csak DLC Pack 1 névre keresztelt kiegészítő pontosan december 20-án érkezik, és bár árcédulája egyelőre nem ismert, az viszont igen, hogy a Season Pass megvásárolóinak "ingyenes" lesz, középpontjába pedig két új karakter, Cabbe és Frost kerül, méghozzá újabb küldetések, kosztümök és támadások társaságában.

Az említett időpontig egyébiránt a Bandai Namco ingyenes frissítésekkel is bővíti a Dragon Ball Xenoverse 2-t, amelyek részeként újabb skillek, ruhák, támadások és egy új esemény, a Frieza Siege Event is várja a rajongókat, amelyben Conton City-be látogatva Frieza seregét kell legyűrnünk, és ha sikerrel jár a küldetésünk, 10 exkluzív Jersey kosztüm üti a markunkat.

Ha mindez nem lenne elegendő, szintén ingyenes formában érkezik még az ünnepek előtt egy új raid boss is, avagy név szerint Yamcha, akivel a rajongók egy speciális cím elnyerésének érdekében harcolhatnak meg.
Dragon Ball Xenoverse 2 első DLC csomagja kapcsán, amiről kiderült, hogy még karácsony előtt beroboghat a rajongókhoz.'>
3 hozzászólás

gokuvsvegita

8 éve, 22 napja

Hát várom, bár még most oldom fel a karaktereket, így még a dlc-ekkel nem igazán törődöm. röhögő smiley

válasz erre

totyak

8 éve, 22 napja

Naná, hogy Karácsony előtt. Ilyenkor hajlamosak a gamerek meglepni magukat ezzel-azzal röhögő smiley

válasz erre

RyutheStaR

8 éve, 22 napja

Egyedül ezt a rohadt raid quest lehetőséget nem tudtam még kipróbálni. Egyébként nem egy eldobom az agyamat dlc, de várható volt. Az első részben sem voltam grandiózusabb dlc-k. Mondjuk nekem megvan a Season Pass, szóval legalább "ingyé" jön minden. röhögő smiley

válasz erre
Dragon Ball Xenoverse 2
17.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profiljaiPet profilja