Még júniusban Photo Mode-dal bővül az A Plague Tale: Innocence

2019. június 14.
4.8951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az idei év eddigi legnagyobb meglepetése lett az A Plague Tale: Innocence, mely az Asobo Studio alkotásaként igencsak sok ember szívébe lopta be magát különös történetével, megoldásaival és csodaszép helyszíneivel.

Néhány pillanatnál az ember óhatatlanul is a Print Screen billentyűre tapadt és egy Paintbe elmentette a látottakat, miközben eszébe jutott, hogy de jó lett volna, ha a készítők beépítenek egy Photo Mode-ot a játékba.

Ha te is erről álmodtál, a csapatnak most van egy szuper híre, az A Plague Tale: Innocence kreatív igazgatója ugyanis a Twitteren bejelentette, hogy egy ingyenes frissítés részeként még ebben a hónapban berobog a Photo Mode az alkotáshoz.


A Plague Tale: Innocence, mely az Asobo Studio alkotásaként igencsak sok ember szívébe lopta be magát különös történetével, megoldásaival és csodaszép helyszíneivel.'>
3 hozzászólás

WarriorAutobot

5 éve, 3 hónapja és 13 napja

Én egyetlen egyszer használtam játékban a Photo mode-ot és utána az a kép se adta át annyira a játékbeli képet.

válasz erre

totyak

5 éve, 3 hónapja és 13 napja

Mondjuk PC-n, akinek olyan nVidia kártyája van, már most is bármilyen szögből és beállítással fényképezhet az Ansel-lel. Tudom, ez a konzolosokon nem segít, csak mondom.

válasz erre

Gólem

5 éve, 3 hónapja és 13 napja

Ez mostanában rohadt nagy mánia.

válasz erre
A Plague Tale: Innocence
14.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja