Még idén piacra kerülhet az új Shield tablet

2016. május 14.
2.0301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az NVIDIA kapcsán főként a grafikus kártyákról szokás mesélni, melyre büszkék is lehetnek, hiszen az elmúlt néhány évben egy rendkívül erős palettát sikerült letenniük az asztalra, ugyanakkor jó néhány új szegmensbe is belekóstoltak az elmúlt években.

A táblagépek piacán például kimondottan jó ajánlatnak bizonyult a Shield tablet, mely saját megoldásokkal felvértezve viszonylag baráti áron érkezett. Hosszabb szünet után nemrég az engedélyeztetési procedúrának köszönhetően derült fény arra, hogy közeleg a következő generáció, melynek már tényleg itt lenne az ideje.

Az FCC-hez beadott papírok alapján csak az 5100mAh-es akkumulátort és a 12 x 21,5cm-es méretet vehetjük biztosra, de akár még ezen is változtathatnak a végleges termék esetében. A 4GB RAM már elvárt lenne, talán Full HD fölé merészkednek a felbontást illetően, illetve minden eddiginél erősebb, saját fejlesztésű Tegra chip hajthatja majd az újdonságot. A megjelenésre vélhetően az ünnepi szezon előtt kerülhet sor, az előző generációból kiindulva pedig egy kellemes terméket várhatunk.
6 hozzászólás

totyak

8 éve, 7 hónapja és 10 napja

Van itthon Win táblagép, azt sem használom szinte sohasem. Nincs szükségem ilyesmire, főleg nem méregdrágán. Ha játszom, PC-n, vagy PS-en teszem, nem tableten.

válasz erre

miertkellettaregbevezetes

8 éve, 7 hónapja és 10 napja

Kár ,hogy nem Pascalos cuccal jön szomorú smiley
Én egy olyanra várok.

válasz erre

AngryKnight

8 éve, 7 hónapja és 10 napja

Shield Tabletet én is néztem,hogy jó lenne egy de minden hol azt olvastam,hogy 20perc után olyan meleg lesz,hogy leolvassza a húst a kezedről.szóval a hűtésen tudnának mit csiszolni.(igen tudom,hogy ez egy tablet és a hűtést nehezebb megoldani,de ha külön "gamer" tablet akkor meglehetett volna ezt oldani)

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 7 hónapja és 11 napja

Nem tudom ki vesz még csak arra egy tabletet hogy játsszon, de ezek szerint elég sokan.

válasz erre

kpal

8 éve, 7 hónapja és 11 napja

Ennyire megéri ezt gyártani meglepett smiley

válasz erre

Gólem

8 éve, 7 hónapja és 11 napja

Mennyit adhattak el az előző szériából? Pár ezer darabot maximum?

Nem hiszem hogy nagyon sikeres lenne...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja