Még idén megjelenhet a The Evil Within folytatása?

2017. március 20.
3.1791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bethesda tavaly azt nyilatkozta, hogy a The Evil Within egy új sorozat kezdő epizódjaként volt olyan sikeres, hogy indokolt legyen a folytatása, azonban úgy tűnik, hogy a szavakat időközben gyakorlat követte, és Shinji Mikami zseniális horrorja még idén folytatódhat.

A hír egyelőre messze nem hivatalos, ellenben a NeoGAF fórumán felhívták a figyelmünket egy álláshirdetésre, melyet állítólag a The Evil Within fejlesztőcsapata adott fel, és amelyben a Psycho Break 2-höz - Psycho Break címmel jelent meg Japánban a játék első része - keresnek fordítót és Q&A bug reportert, méghozzá határozott időre, pontosan április 10. és október 31. között.

Amennyiben a hír igaz - a rendelkezésünkre álló bizonyítékot lásd alant -, a The Evil Within 2 a munkaviszony időtartamából kifolyólag talán még az idei évben meg is jelenhet majd. Kíváncsi pillantásaitokat az E3-ra vessétek.

Még idén megjelenhet a The Evil Within folytatása? - 2. kép

4 hozzászólás

totyak

1 éve, 3 hónapja és 8 napja

Ennek nem mertem nekivágni, mert nagyon félelmetesnek tűnt. Pedig ez még PS3-ra is jött, nem kéne aggódnom a gépigény miatt.

válasz erre

Imperator

1 éve, 3 hónapja és 8 napja

Felőlem jöhet, de legyen benne több puzzle.

válasz erre

Yanez

1 éve, 3 hónapja és 8 napja

Jelenjen meg, különben öngyi leszek! Most épp a RE7-et tolom, azt nehéz lesz felülmúlni, de az Evil Within játék is feledhetetlen alkotás volt!

válasz erre

Vidoros

1 éve, 3 hónapja és 8 napja

Úgy legyen!

válasz erre
The Evil Within
17.790 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljakylx profiljaHellblade profiljaVis Major profilja