Még idén bemutatkoznak a Nokia újdonságai

2016. augusztus 21.
3.7981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A szebb napokat is megélt Nokia egy ideje már dolgozik a visszatérésen, melytől sokan félnek, ám szintén sokan drukkolnak nekik, hiszen egy ikonikus névről van szó, mely mögött még mindig nagy nevek állnak.
 

Amikor a Microsoft felvásárolta a finnek mobilos üzletágát, szerződésben kötötték ki, hogy 2016 Q4-ig nem jöhetnek ki saját neves fogyasztói eszközökkel. A határidőnek mindjárt vége, így semmi akadálya annak, hogy megjöjjenek az első androidos Nokia okostelefonok.

Az új készülékekről a Nokia kínai vezetője nyilatkozott, tőle pedig megtudtuk, hogy három készülék várható még idén. Ezek között egyébként vélhetően két mobil és egy táblagép is lesz, tehát egészen színes palettával indítanak. A mobilok között számíthatunk egy csúcsmodellre és egy középkategóriás készülékre, míg a táblagépek terén a Nokia N1 utódja lehet képben.
10 hozzászólás

totyak

5 éve, 17 napja

Reménykedem benne, hogy szépen sikerül visszatérniük. Már akkor sem értettem az egészet, amikor eladták a Lumia részleget.

válasz erre

Ravor

5 éve, 17 napja

Remélem sikerül nekik befutniuk Androiddal, mert akkor tuti beszereznék egy ilyet

válasz erre

WarriorAutobot

5 éve, 17 napja

Inkább egy Nokia mint Samsung/Apple páros valamelyike.

válasz erre

WillThaWheel

5 éve, 18 napja

Na ennek örülök! Egyre csak nő bennem a gyűlölet a samsung és apple iránt, nokiát viszont bírtam! (nem a symbian miatt..)

válasz erre

Mordorer

5 éve, 18 napja

1000feri írta:
sosem volt...sosem lesz Nokiám
Miért???? Legkirályabb gyártó volt az android előtt.

válasz erre

1000feri

5 éve, 18 napja

sosem volt...sosem lesz Nokiám

válasz erre

strogg

5 éve, 18 napja

Kíváncsian várom. Mindent az árazás fog eldönteni szerintem. A limit az új belépőknél valahol a xiaomi, huawei között leledzik ár/érték arányban. Jó felszereltségű, közép és felső kategória, normális áron a kulcs. Az új belépő nem engedheti meg magának amit a microsoft, amit a 950-es szériánál leműveltek, hogy közel sem csúcstechnika 200 ezerért. És persze nem kérdés, hogy ha okostelefont vagy tabletet akarsz eladni akkor android/google play páros a platform, jelen állás szerint vagy így adsz el készüléket, vagy sehogy. (vagy te vagy az apple )

válasz erre

marco

5 éve, 18 napja

Ha tényleg villantanak egy csúcsot, bevásárolok!

válasz erre

Gólem

5 éve, 18 napja

Egy időben reggelire megették a teljes mobilpiacot. Kár hogy nem figyeltek az érkező újdonságokra (iOS, Android), amik végül kinyírták.

válasz erre

Hentes

5 éve, 18 napja

Drukkolok nekik, régen nagyon szerettem a telóikat.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt